Μάνος Ιωάννου: Ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου και το ότι έχω νεύρα που δεν προχωράω στις σχέσεις μου

O Μάνος Ιωάννου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε αρχικά, στις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω βρεθεί με μηδέν ευρώ στην τσέπη. Έχω περάσει εβδομάδα χωρίς καθόλου λεφτά, έχουν περάσει αρκετά χρήματα από τα χέρια μου. Έχω αφήσει λεφτά σε μηχανές και εννοείται, ότι χρωστάω στην εφορία».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, αναφέροντας: «Εννοείται

ότι είμαι παιδί της μαμάς, αλλά δεν μοιράζομαι μαζί της τα προσωπικά μου, γιατί σχολιάζει και δεν μπορώ. Έχει γνωρίζει τη σχέση μου, τα βρίσκει με τα κορίτσια μου και παίρνει το μέρος τους και μετά, βγαίνω εγώ ο κακός».

Σχετικά με τους χωρισμούς του, είπε: «Για το ότι δεν προχωράω στις σχέσεις μου ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου και το ότι έχω νεύρα και συνήθως, ξυπνάω στραβά. Είμαι τελείως απρόβλεπτος. Συνήθως, χώριζα από μια σχέση και σιγά σιγά, ερχόταν η επόμενη.

Δεν το διαπραγματεύομαι. Βάζω τους φίλους μου πρώτα και μετά, όλα τα υπόλοιπα, γιατί με τους φίλους μου περνάω καλύτερα. Προσπαθώ να εντάξω και τη σχέση μου μέσα στους φίλους μου».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια, ο Μάνος Ιωάννο σημείωσε: «Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι, αλλά ξυπνάω το πρωί και μου φεύγει. Δεν έχω σκεφτεί να δημιουργήσω οικογένεια, νομίζω ότι είμαι παιδί ακόμα. Γενικά, με τρομάζουν οι ευθύνες».



Keywords
Τυχαία Θέματα