Μάνος Βουλαρίνος: Ο Κασσελάκης είναι ο μεγαλύτερος κωμικός όλων των εποχών

Στο τελευταίο ThessReport ο Ζαφ Κωνσταντινίδης φιλοξένησε τον ραδιοφωνικό παραγωγό του ΣΚΑΪ Μάνο Βουλαρίνο και συζήτησαν για την ως τώρα πολιτική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη.

O Μάνος Βουλαρίνος χαρακτήρισε τον Κασσελάκη τον «μεγαλύτερο κωμικό και σατυρικό καλλιτέχνη» θέλοντας να δώσει έμφαση σε πολιτικές συμπεριφορές του που είναι αρκετά ασυνήθιστες.

Μάλιστα για να δώσει έμφαση στον χαρακτηριστικό αυτό ανάφερε χιουμοριστικά ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, η πολιτική του δράση να είναι απόρροια

ενός καλοσχεδιασμένου σατυρικού σεναρίου.

Σύμφωνα με τον Μάνο Βουλαρίνο από την αρχή ένα μέρος των δημοσιογράφων τον έβλεπε ως καρικατούρα. Από την άλλη ανάφερε ότι είναι η «λιγότερο κακή επιλογή που μπορούσε να κάνει κανείς στις εσωκομματικές εκλογές κάποιος που ασχολείται με αυτό το κόμμα».

Οι λόγοι που εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφορούν κυρίως τα διαφορετικά χαρακτηριστικά από όσα έχουν συνηθίσει ως τώρα οι Έλληνες ψηφοφόροι.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΚΑΪ θέλοντας να σατιρίσει την επιλογή τόνισε πως τον επέλεξαν ως ένα «εξωτικό φρούτο».

Συνέχισε την ανάλυση του λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας νάρκισσος που θέλει να προβάλλει τον εαυτό του και κάτω από αυτά τα κίνητρα ενεπλάκη με την πολιτική. Ακόμη, επισήμανε πως ο Κασσελάκης επεδίωκε να γίνει «αφεντικό» σε ένα κόμμα και στην ουσία δεν έχει πολιτική ιδεολογία και γιαυτό ανάλογα με την πολιτική θέση που κατέχει αλλάζει την κατεύθυνση των απόψεων του.

Παρόλα αυτά, σε ότι αφορά τις διαγραφές μεγάλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μ.Βουλαρινός τόνισε πως δεν αποτελεί πλήγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν έχουν έρεισμα στην κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάνος Βουλαρίνος, Κασσελάκης,manos voularinos, kasselakis