Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια αγκαλιασμένες, 5 χρόνια μετά τον τσακωμό τους

Τα ισπανικά ΜΜΕ παρακολουθούν από χθες την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς σύσσωμη η ισπανική βασιλική οικογένεια, βρέθηκε στην Αθήνα.

Πέρα από τη βασιλομήτορα Σοφία, η οποία βρίσκεται εδώ και ημέρες στην Αθήνα, χθες έφθασαν ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, αλλά και ο βασιλιάς Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίθια,

ενώ ήδη είχαν έρθει οι κόρες του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας, πριγκίπισσες Κριστίνα και Ελενα, με τα παιδιά τους.

Η ισπανική βασιλική οικογένεια μαζί με τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους και άλλους καλεσμένους της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που είχαν έρθει στην Αθήνα από χθες, παρευρέθησαν στο δείπνο που παρέθεσε η οικογένεια του εκλιπόντος στο ξενοδοχείο «King George».

Σε αυτό το δείπνο, μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, μπήκε ένα τέλος στην από πενταετίας κόντρα της βασίλισσας Λετίθια με τη Μαρί Σαντάλ.

Συγκεκριμένα, τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «έκπληξη», αναφερόμενα στην αλά μπρατσέτα εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας και της Μαρί Σαντάλ.

Το δείπνο, σύμφωνα με την El Mundo, κράτησε σχεδόν 3 ώρες και ο βασιλικός οίκος των Βουρβώνων έδωσε το «παρών».

Μετά το τέλος του δείπνου, ο βασιλιάς Φελίπε έφυγε, συνοδευόμενος από τον εξάδελφό του Παύλο, ενώ πίσω τους βρίσκονταν η βασίλισσα Λετίθια και η Μαρί Σαντάλ, αλά μπρατσέτα, να κουβεντιάζουν.

Όπως γράφει η El Mundo, αυτή η επανένωση δείχνει ότι οι δύο γυναίκες έχουν επιδιορθώσει τα ρήγματα που τους χώριζαν στο παρελθόν και τα οποία έγιναν γνωστά το 2018, μετά τον καβγά της βασίλισσας Λετίθια και της πεθεράς της, βασίλισσας Σοφίας, έξω από τον καθεδρικό ναό της Πάλμα Ντε Μαγιόρκα.

Dime qué tipo de royal prefieres y te diré quién eres

A. El príncipe Harry aireando los trapos sucios de la familia

B. La reina Letizia, el caso opuesto: intenta hacernos ver que se lleva bien con Marie-Chantal de Grecia en un funeral al que jamás quiso ir pic.twitter.com/vsCXy8KKAe

— Raúl Rodríguez (@Raul_rodo) January 15, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρί Σαντάλ, Λετίθια,mari santal, letithia