Μαρσέλο, ένας μύθος που θα απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο!

Το βιογραφικό προκαλεί ίλιγγο! 15 χρόνια κάτοικος «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Πολλά από αυτά αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερες από 450 συμμετοχές με την φανέλα των «μερένγκες». Δεκάδες κούπες μαζί της κι ανάμεσά σε αυτές και 5 τρόπαια του Champions League.

Kυρίες και Κύριοι ο Μαρσέλο, ένας από τους «σύγχρονους μύθους» της Ρεάλ Μαδρίτης τα επόμενα χρόνια θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού

και θα αγωνίζεται στα δικά μας μέρη.

Από την Πριμέρα Ντιβίζιον και τα… παλάτια της Ευρώπης, θα είναι «κάτοικος Σούπερ Λίγκας». Θα τον θαυμάζουμε κάθε Σαββατοκύριακο στα δικά μας γήπεδα σε μια μεταγραφή που ξεκάθαρα περνάει στην ιστορία.

Για πολλούς το καλύτερο αριστερό μπακ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Για άλλους ένα από τα καλύτερα.

Καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής με την «στρογγυλή θεά» το μέγεθος της μεταγραφής που ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδος τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Μερικά 24ωρα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός όχι μόνο έριξε την βόμβα που κάνει αίσθηση στην χώρα, αλλά γνωστοποίησε μια μεταγραφική κίνηση που προκαλεί εντύπωση σε όλη την Ευρώπη. Ξαναλέμε για να μην ξεχνιόμαστε.

Μιλάμε για παίκτη που έπαιξε 15 χρόνια βασικός στη Ρεάλ και την Εθνική Βραζιλίας και που γεύτηκε 5 Champions League.

Απολύτως λογικό οι φίλοι των Πειραιωτών εδώ και μερικές ώρες να βρίσκονται… στα σύννεφα, καθώς πλέον η ομάδα τους έχει στη φαρέτρα έναν μύθο που θυμίζει εποχές Ριβάλντο και Ζιοβάνι.

Μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο Μαρσέλο είπε όχι στην Λέστερ και την Πρέμιερ Λιγκ κάτι που δείχνει ακόμη περισσότερο το πόσο σημαντική επιτυχία είναι για τον Ολυμπιακό αυτό που πέτυχε.

Δεν χωράει αμφιβολία πως το πρωτάθλημα ξαφνικά απέκτησε άλλη λάμψη. Έχει την δική της ατραξιόν, έχει τον δικό της σούπερ σταρ.

Τα υπόλοιπα εντός αγωνιστικού χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα