Μαρτυρία από την πτήση της Singapore Airlines: «Χάθηκε ύψος 6.000 ποδών και οι αναταράξεις εκτόξευαν επιβάτες» – Nεκρός και τραυματίες

Μέσα σε λίγα λεπτά το Boeing έχασε ύψος 1.800 μέτρων (6.000 πόδια) ενώ βρισκόταν πάνω από τον Κόλπο της Βεγγάλης. Ένας εκ των 211 επιβατών δεν κατάφερε να επιζήσει των ανταράξεων και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το BBC.

«Ξαφνικά υπήρξε μια πολύ δραματική πτώση, οπότε όλοι που κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη, εκτοξεύτηκαν και χτύπησαν στο ταβάνι», είπε ο 28χρονος φοιτητής Dzafran Azmir.

«Μερικοί άνθρωποι χτύπησαν το κεφάλι τους στις καμπίνες αποσκευών, χτύπησαν

σημεία όπου υπάρχουν φώτα και μάσκες» πρόσθεσε.

Στην πτήση SQ321, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Χίθροου του Λονδίνου προς τη Σιγκαπούρηεπέβαιναν 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος.

Ο θάνατος ενός επιβάτη επιβεβαιώθηκε άμεσα από την εταιρεία Singapore Airlines pπου εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, που δεν έχει ακόμη κατονομαστεί.

Το τι συνέβη στην πτήση είναι ακόμα ασαφές. Ένας επιβάτης είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι το αεροσκάφος ξαφνικά άρχισε να “γέρνει προς τα πάνω και έτρεμε”.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι 31 άτομα που επέβαιναν στο Boeing 777-300ER μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ, όπου και προσγειώθηκε το αεροσκάφος, καθώς ο πιλότος ζήτησε αλλαγή πορείας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Οι αρχές της Ταϊλάνδης έστειλαν ασθενοφόρα και ομάδες έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα