Με τα χρώματα της Ηyundai Ελλάς ο Λάμπρος Αθανασούλας

•Η Hyundai Ελλάς στηρίζει και φέτος το ελληνικό πλήρωμα των Λάμπρου Αθανασούλα - Νίκου Ζακχαίου που θα αγωνισθούν με Hyundai i20 N Rally2.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου θα εκκινήσει φέτος το διεθνώς αναγνωρισμένο EKO Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο γιορτάζει 70 χρόνια ζωής το 2023 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει φέτος κάτω από

τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Υπερειδική διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού. Η σχεδίαση του φετινού αγώνα περιλαμβάνει ορισμένες προσθήκες και κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα δύο προηγούμενα έτη.

Η Hyundai Ελλάς στηρίζει και φέτος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη συμμετοχή του ελληνικού πληρώματος των Λάμπρου Αθανασούλα – Νίκου Ζακχαίου με το Hyundai i20 Ν Rally2.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο «Ράλλυ των Θεών» αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα. Είναι βεβαίως σε όλους γνωστό ότι η Hyundai Μotorsport κυριάρχησε στον περσινό 10ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA με το εξαιρετικό αποτέλεσμα 1-2-3 για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα