«Μην τα λέτε τόσο απότομα, να απομακρυνθούν τα παιδιά…»: Κοκκίνισε γελώντας η Χριστίνα Βίδου με τα σχόλια για το Μπουρανί, στον Τύρναβο

Το Μπουρανί, που δίνει το όνομά του στο καρναβάλι του Τυρνάβου παρουσιάστηκε την Καθαρά Δευτέρα (27/02) το πρωί στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και έγινε αφορμή για αρκετά πιπεράτα σχόλια στον «αέρα», ενώ η ρεπόρτερ της εκπομπής συνομιλούσε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γαϊτανάκι Μπουρανί Τυρνάβου, Βασίλη Τσόλα.

Σήμερα

για μας είναι η αλλαγή του χρόνου. Σήμερα γεννιόμαστε, σήμερα λέμε καλή χρονιά. Οπότε, σήμερα ευχόμαστε: καλή Σαρακοστή κι από κ*λο κι από μ**νί για να είμαστε ολοκληρωμένοι», είπε αρχικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου να απαντά: «Μην τα λέτε έτσι απότομα. Να απομακρυνθούν τα παιδιά, παρακαλώ» χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της.

«Είναι η γιορτή της γονιμότητας, ένα έθιμο που έρχεται από τα Διονυσιακά τελετουργικά και συνεχίζουμε να το αφήσουμε παρακαταθήκη και στα παιδιά μας.

Κάποιος που έχει ταμπού δεν έρχεται σε αυτή την πόλη τη σήμερον ημέρα, γιατί τη σήμερον ημέρα τα μ**νιά παίρνουν αέρα οπότε δεν μπορώ να το σταματήσω», είπε από τη δική του μεριά μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της πόλης.

Από πλευράς της η ρεπόρτερ της εκπομπής σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε με μεγάλη δόση χιούμορ στη Χριστίνα Βίδου:

«Χριστίνα, δεν μπορώ να το σταματήσω. Είναι η αρχή αυτή».



Keywords
Τυχαία Θέματα