Μίνα Καραμήτρου-Συγκινημένη στον αέρα του OPEN: «Αυτά είναι μαθήματα για όλους μας»

H Μίνα Καραμήτρου νωρίς την Κυριακή, κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνδέσεων στο Open με τη Θεσσαλία δεν έκρυψε τη συγκίνηση της με αφορμή όσα εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα ένα 15χρονο παιδί που βοηθούσε εθελοντικά τους συμπολίτες του.

Ειδικότερα, περνώντας στη συγκεκριμένη σύνδεση, η Μίνα Καραμήτρου υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα εξής. «Να δούμε την εικόνα από την Φαλάνη Λάρισας με τους νεαρούς του χωριού, τους βλέπετε, οι οποίοι είναι με μια φουσκωτή βάρκα στα χέρια.

Λίγο νωρίτερα, μας έλεγε η Μαρία Ζαφειρίου, είχαν παραλάβει ένα σακουλάκι με φάρμακα για να το πάνε

σε κάποιον, ο οποίος είχε ανάγκη και ήταν αποκλεισμένος μέσα στο σπίτι του.

Οι νέοι του χωριού βάζουν τα πόδια τους, τα σώματα τους μέσα στα βρωμόνερα την στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει και οδηγία ότι πρέπει να προσέχουμε. Παρ’ όλα αυτά όμως βλέπετε τι κάνουν αυτά τα νέα παιδιά του χωριού για να βοηθήσουν τους μεγαλύτερους και αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτά είναι μαθήματα για όλους μας»

«Μαρία, να σου πω κάτι; Αυτά τα παιδιά δεν πρόκειται να πάνε ποτέ χαμένα στη ζωή τους. Αυτά τα παιδιά δεν πρόκειται να πάνε ποτέ χαμένα στη ζωή τους. Ποτέ».

«Κι αν πρέπει να μιλήσουμε για ήρωες της διπλανής πόρτας, νομίζω ότι έχουμε μπροστά μας τρεις – τέσσερις. Αυτά τα παλληκάρια, βεβαίως» υπογράμμισε εν συνεχεία, με εμφανή συγκίνηση , η Μίνα Καραμήτρου στον αέρα του OPEN.

«Και πρόσεξε, δεν είναι η πρώτη ημέρα οπότε, ξέρεις, τρέχουμε όλοι για να βοηθήσουμε. Να το λέμε και αυτό. Εδώ φαίνεται ότι εκεί, σε αυτό το χωριό, συστηματικά, όλοι μαζί βοηθούν ο ένας τον άλλον και οι νέοι επίσης σε μια διαδικασία που κρατάει 24 ώρες το 24ωρο. Και αυτό έχει τη σημασία του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίνα Καραμήτρου-Συγκινημένη, OPEN, Αυτά,mina karamitrou-sygkinimeni, OPEN, afta