Μητσοτάκης: Ζήτησα βοήθεια από ειδικό- Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου

Μια διαφορετική συνέντευξη, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό με το αγαπημένο του συγκρότημα, τους Guns N’ Roses, ενώ ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι θα πάει στη συναυλία τους το καλοκαίρι.

«Ζήτησα

τη βοήθεια από ειδικό και δεν έχω δυσκολία να το πω. Τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους έχουν έρθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ψυχικής υγείας μέσα από τις παρωπίδες και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος. Κι εμείς έχουμε περάσει με τη Μαρέβα από μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αισθανθεί κάποιος την ανάγκη να μιλήσει σε έναν άνθρωπο, για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και διάσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Με χαροποιεί που στη νέα γενιά υπάρχει απενοχοποίηση και μπορούν να ζητούν τη βοήθεια που επιθυμούν (…). Η μεγάλη πρόκληση για εμάς είναι να υπάρχουν δομές που να μπορούν να παρέχουν αυτή τη βοήθεια δωρεάν, γιατί δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αναζητήσουν ψυχολογική υποστήριξη» συνέχισε.

Ο πρωθυπουργός σχολίασε τους πολιτικούς του αντιπάλους και αναφέρθηκε στις προσωπικές του σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, του οποίου την ατάκα χρησιμοποιεί η κόρη του, Δάφνη. «Μπαίνω στο σπίτι και μου λέει “Αυτοί είστε», αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να συνεργαστούμε και οι τρεις μας. Θα οδηγούσε σε παράλυση. Γι’ αυτό επιμένω σε σταθερή μονοκομματική κυβέρνηση. Προφανώς και δεν έχουμε σε προσωπικό επίπεδο να χωρίσουμε. Η πολιτική είναι σκληρή. Δύσκολα μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις που έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ- μεθοδευμένα- στη γυναίκα μου. Με τον Ανδρουλάκη δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Δυο φορές του ζήτησα να συναντηθούμε, αλλά αρνήθηκε. Καταλαβαίνω ότι μας αρέσει και στους δύο το μπάσκετ, αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές στο πώς αντιλαμβανόμαστε την πολιτική» πρόσθεσε.



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γονείς του και ιδιαίτερα στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Ήμουν τυχερός γιατί είχα την ευτυχία να ζήσω τον πατέρα μου μέχρι τα 49 μου και να τον απολαύσω σε στιγμές που ήταν αποφορτισμένος από τις ευθύνες στη σταδιοδρομία του. Η μάνα μου έφυγε νωρίτερα, αλλά αισθάνομαι ότι λες” τι θα σου έλεγε ο πατέρας σου, αν του έκανες μια ερώτηση”, και λες ότι έχεις την εμπειρία να απαντήσεις.

Ο πατέρας μου για να φτάσει πρωθυπουργός πέρασε δια πυρός και σιδήρου και έκανε ένα comeback που δεν ήταν συνηθισμένο για την εποχή. Αλλά θυμάμαι τις δυσκολίες, είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα, αλλά και μια δύσκολη εκλογή που έχασε μετά από 3,5 χρόνια.
Ήταν πάντα εξαιρετικά ψύχραιμος, κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κάπνιζε λίγο παραπάνω. Μπορείς να καταλάβεις την ένταση μόνο τη στιγμή που κάθεσαι στην καρέκλα. Αλλά επειδή είχε μια κάπως ζεν αντιμετώπιση… Δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος όσο είμαι τώρα, γιατί κατέληξα ότι όταν αντιδράς θυμωμένος, κάνεις λάθος και όταν αφήνεις τα συναισθήματα να σε κυριεύουν, σε τυφλώνει».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι για να χαλαρώσει βλέπει “Emily in Paris”.







Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Αρναούτογλου, Ζήτησα, ΣΥΡΙΖΑ,mitsotakis, arnaoutoglou, zitisa, syriza