Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: “Εμείς το 2005 δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε”

“Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις” θυμάται η Ναταλία Γερμανού.

Τι πολυσυζητημένες αντιδράσεις από τη Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη τύπου του Ισραήλ σχολίασε η Ναταλία Γερμανού με την τηλεοπτική της ομάδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και την φορά που συμμετείχε η ίδια στον διαγωνισμό της Eurovision

στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Ειδικότερα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από τη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως «διαρκεί περίπου μισή ώρα η press conference και θέλω να μου επιτρέψετε να πω το εξής. Με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή στην οποία, όπως και να έχει το πράγμα, μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε σήμερα επειδή πριν από 19 χρόνια έχω βρεθεί και γω σε αντίστοιχη press conference».

«Ήμασταν και εμείς πολύ κουρασμένοι, ίσως όχι όσο η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χαμουρηθούμε γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη και η ένταση που είχαμε εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν όλοι με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις είτε που θα δεχθούμε εμείς είτε που θα δεχθούν όλοι οι άλλοι στο τραπέζι».

«Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα αυτό κάπου εδώ» υπογράμμισε, με νόημα, η Ναταλία Γερμανού για τη στάση που κράτησε η Μαρίνα Σάττι στη συνέντευξη τύπου της αποστολής του Ισραήλ για την Eurovision 2024.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα