Νέα Φιλαδέλφεια-Πατέρας συλληφθέντα στην κροατική τηλεόραση: «Του είπα ούτε να ονειρεύεσαι να πας στην Ελλάδα»

Στην κροατική τηλεόραση μίλησε ο πατέρας ενός εκ των συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της 8/8 και αποκάλυψε ότι ο γιός του, που πάσχει από διαβήτη, είχε έρθει στην Ελλάδα, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει.

«Είπε ότι πήγε σε έναν συνάδελφο στο Ζάγκρεμπ που τελείωσε το σχολείο εκεί και παίζει ποδόσφαιρο,

νομίζω για την Rudeš ή την Gorica, δεν ξέρω ακριβώς. Είπε ότι θα είναι εκεί για λίγες μέρες, οπότε του έδωσα 40 ευρώ για να τα έχει».

«Επικοινώνησα ξανά μαζί του τη Δευτέρα στις 12 και μισή. Μου είπε ότι ήταν στο σπίτι ενός συναδέφου, ότι είχε ξυπνήσει και πήγαινε να κάνει μπάνιο και να φάει κάτι.

Ωστόσο, του τηλεφώνησα γύρω στις 14:30, αλλά απάντησε ένας Έλληνας γραμματέας. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Όπως αναφέρει ο πατέρας του 18χρονου κατηγορούμενου, αντιλήφθηκε τι συμβαίνει όταν είδε τον γιό του σε φωτογραφία στο ίντερνετ, την ώρα που έβγαινε από το λεωφορείο της αστυνομίας.

«Του είπα επτά μέρες πριν από το παιχνίδι ότι είναι υψηλού κινδύνου, μην ονειρεύεσαι να πας. Έχετε τους δικούς μας αγώνες μας όπου παίζει η Ντιναμό, πηγαίνετε σε αυτούς ελεύθερα. Του είπα ούτε να ονειρεύεσαι να πας στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα