Νένα Χρονοπούλου: Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πήγα να πεθάνω από ακατάσχετη αιμορραγία

Η Νένα Χρονοπούλου προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον γιο της που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και την πρόωρη γέννησή του, στην εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα», το πρωί της Μ. Τετάρτης.

Η ηθοποιός μίλησε για τη γέννα του παιδιού της, το οποίο ήρθε στον κόσμο μόλις 5,5 μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου γεννήθηκε 25 εβδομάδων, 5,5 μηνών, θα λογιζόταν αποβολή. Στις φωτογραφίες είναι τόσο, βλέπετε το δικό μου χέρι και πόσο είναι αυτό. Εδώ, είναι το πρώτο του μπάνιο στο σπίτι και στις επόμενες φωτογραφίες

είναι οι πρώτες μας αγκαλιές μέσα στη θερμοκοιτίδα. Δεν το πιστεύω τις βρήκατε πάλι και τις έχετε! Κοιτάξτε, πόσο είναι, ήταν τόσο το κεφάλι του και έτρωγε τέσσερα μπουκάλια γάλα».

Δείτε το βίντεο



Στη συνέχεια, περιέγραψε το διάστημα εκείνο που έμεινε μέσα στο νοσοκομείο όσο ο γιος της ήταν στη θερμοκοιτίδα και αποκάλυψε ότι παρά λίγο να χάσει τη ζωή της από αιμορραγία κατά τη διάρκεια της γέννας.

Συγκεκριμένα, αφηγήθηκε: «Όταν γεννήθηκε ο Χρήστος, εγώ ήμουν πέντε μήνες μέσα στο νοσοκομείο, κλινήρης μέσα στο μαιευτήριο. Θα σας πω ότι ουδέποτε σκέφτηκα πως ήθελα να βγω έξω ή πως μου έλειπαν οι φίλοι μου.

Ίσα ίσα που ήξερα ότι κάθε μέρα, που είμαι εκεί, εκείνος μεγαλώνει πιο σωστά. Όταν λοιπόν γεννήθηκε, εγώ πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Ο συγχωρεμένος γυναικολόγος μου και νονός του παιδιού ήρθε και μου είπε “τώρα χάνω εσένα” όταν του έλεγα “να ζήσει το παιδί”. Λοιπόν, όταν γεννήθηκε ο Χρηστάκος, δεν πίστευα ότι ζει».

Και πρόσθεσε: «Την ώρα που με είχαν στην ανάνηψη βλέπω την διευθύνουσα του μαιευτηρίου να μου λέει “ζει και είναι καλά”. “Μου λες ψέματα” της είπα και της ζήτησα να τον αεροβαπτίσουν. Επειδή τον είχα ταμένο στον Ιησού, τον βάπτισαν επί τόπου Χρήστο.

Δεν τον βάφτισα Χρήστο επειδή είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, τον βάφτισα γιατί εγώ πιστεύω πάρα μα πάρα πολύ. Θεωρώ ότι όταν είσαι στη δουλειά μας που είναι πάρα πολύ δύσκολη και οι πειρασμοί είναι πάρα πολλοί και αντέχεις να λες όχι και να υποκύπτεις στον πειρασμό, αυτή τη δύναμη κάποιος άλλος στη δίνει.

Εγώ, λοιπόν, ήθελα να βαφτίσω το παιδί μου Χρήστο για να τιμώ τον Ιησού και με το αναφέρω κάθε μέρα το όνομά του να θυμάμαι σε πόσα πράγματα με βοηθήσε και δεν έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νένα Χρονοπούλου, Όταν,nena chronopoulou, otan