Νέο 7-θέσιο Dacia Jogger – Πανελλήνια παρουσίαση

Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Dacia Jogger επί ελληνικού εδάφους στα γραφεία της TEOREN του ομίλου Θεοχαράκη. Το νέο Jogger είναι ένα 7-θέσιο με χαρακτηριστικά MPV, αλλά εμφάνιση και δυνατότητες ενός Crossover!

Το νέο Dacia Jogger συγκεντρώνει πλεονεκτήματα από πολλές κατηγορίες: το μήκος ενός station wagon, την ευρυχωρία ενός MPV,

την εμφάνιση ενός SUV. Πρόκειται για ένα μοντέλο που είναι… μία κατηγορία από μόνο του. Σαν γνήσιο μέλος της οικογένειας Dacia, το νέο Jogger προσφέρει την καλύτερη αναλογία τιμής-χώρων, αλλά και την ευελιξία ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου.

Πίσω από το τιμόνι, προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που αναμένει κανείς από ένα όχημα κατηγορίας C. Το μεταξόνιο των 2,9 μέτρων και οι τροχοί 16 ιντσών το καθιστούν ιδιαίτερα σταθερό στο δρόμο. Επιπλέον, η άκαμπτη δομή του αμαξώματος το καθιστά ιδιαίτερα στιβαρό.

Στο εσωτερικό του η εργονομία, η ηχομόνωση και ο χώρος για τα κεφάλια φροντίζουν για την άνεση όλων των επιβατών, μέχρι και την τρίτη σειρά καθισμάτων. Το νέο Jogger είναι ο ιδανικός οικογενειακός σύντροφος για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για όσους θέλουν να ξεφύγουν και να απολαύσουν μια βόλτα στην ύπαιθρο. Ως γνήσιο Dacia, προσφέρει στον βασικό εξοπλισμό του όλα όσα χρειάζεται κανείς για την ασφάλεια και άνεσή του.

Διατίθεται με δύο κινητήρες: τον καινούριο βενζινοκινητήρα 1.0 TCe 110 και τον κινητήρα 1.0 TCe 100 LPG. Η Dacia είναι η μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει στην αγορά μία πλήρη γκάμα μοντέλων με βενζινοκινητήρες και κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / υγραερίου). Το 2023 στην γκάμα πρόκειται να προστεθεί και μία…

Διαβάστε περισσότερα στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε όλα τα βίντεο δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα