Νίκος Παππάς: «Θα δούμε αν θα κατέβω υποψήφιος, ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα»

Για το τέλος της αθλητικής του καριέρας αλλά και τα πολιτικά δρώμενα της Ελλαδας, μίλησε Νίκος Παππάς τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκφράζει απόλυτα.

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε αρχικά στο φινάλε της αθλητικής του καριέρας, δηλώνοντας ότι «ήταν απόφαση δική μου να σταματήσω από την ομάδα, ασχέτως αν μου πρότεινε νέο συμβόλαιο».

Στη συνέχεια,

αναφέρθηκε στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, δηλώντας ότι δεν τον εκφράζει απόλυτα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα τον στήριζε στη μάχη για τη δημαρχία της Αθήνας.

«Η πολιτική μπήκε στη ζωή μου τελευταία. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια, αλλά είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παππάς.

Ο διεθνής Έλληνας μπασκετμπολίστας τοποθετήθηκε και για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή, τονίζοντας: «Δεν ήταν έκπληξη για μένα η είσοδος των “Σπαρτιατών” στη Βουλή. Το τέρας του φασισμού υπάρχει έξω και επιβιώνει. Μην κοροϊδεύομαστε. Υπάρχουν στην πολιτική άνθρωποι σαν τον Πλεύρη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη».

Δεύτερες σκέψεις για την πιθανή κάθοδό του στην πολιτική μέσα από τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας έκανε ο Νίκος Παππάς.

Ο Ελληνας μπασκετμπολίστας, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, τόνισε μεταξύ άλλων: “Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Το περιβάλλον δεν είναι αγνό και αθώο όπως αντιλήφθηκα, είναι λίγο τοξικό για μένα.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Παππάς, Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ,nikos pappas, tsipras, syriza