Νίκος Ξανθόπουλος: Ήθελε να ταφεί στο κτήμα του στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής δίπλα στις τριανταφυλλιές

Η τελευταία επιθυμία του Νίκου Ξανθόπουλου να ταφεί στον επίγειο παράδεισο που είχε δημιουργήσει είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος είχε φροντίσει να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που είχε φτιάξει και φρόντιζε να γιορτάζει κάθε χρόνο στις 26 Ιουλίου.

Το κτήμα της Παιανίας αποτέλεσε για τον Νίκο Ξανθόπουλου πηγή ζωής, καθώς εκτός από το σπίτι όπου ζούσε με την οικογένεια του και το μικρό εκκλησάκι, ο ίδιος είχε φροντίσει να δημιουργήσει μέσα στα πολλά στρέμματα από αμπελώνα και ελαιώνα, μέχρι κήπους με αμέτρητες

τριανταφυλλιές και σπάνια λουλούδια.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στην διαδικτυακή του σελίδα στο Facebook εκείνος είχε αναλάβει την καθημερινή τους περιποίηση και τις πιο βαριές δουλειές, ενώ η σύζυγος του Εριφύλη φρόντιζε τα λουλούδια της, τα οποία κάθε φορά που ανθούσαν ο Νίκος Ξανθόπουλος τα φωτογράφιζε γεμάτος από καμάρι.

Έτσι σε ένα σημείο του κτήματος ο ηθοποιός και τραγουδιστής είχε φτιάξει το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής μετά από παρότρυνση της συζύγου, στο οποίο τριγύρω έχουν φυτευτεί τριανταφυλλιές κάθε είδους. Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο ήθελε να ταφεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα