Ο δημοσιογράφος που ζητά την ψήφο των Περιστεριωτών

Ο χώρος της Τ.Α αποτελεί νέο πεδίο ενδιαφέροντος του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γιακουμή τον οποίο διεκδικεί επάξια.

Ο ίδιος μετά και την πρόταση του σημερινού δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για το δήμο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θέλει να συμβάλει ενεργά στο να γίνει η πόλη του στην οποία ζει, ακόμη πιο «έξυπνη» με υποδομές με νέα και άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο

δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής έχει εργαστεί και εργάζεται ανελλιπώς μέχρι σήμερα στον τομέα των ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha, έχει περάσει με επιτυχία από πολλά «πόστα» καθώς έχει εργαστεί σε πολλά και σημαντικά μεγάλα μέσα ενημέρωσης, ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες και site καλύπτοντας με επαγγελματισμό το πολιτικό ρεπορτάζ.

Έχει κάνει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, έχει εκφωνήσει δελτία ειδήσεων, πολλές δημοσιογραφικές, έρευνες και αποστολές.

Γεννημένος ο ίδιος στο Περιστέρι έχει μεγαλώσει και ζει στη γειτονιά της Ανθούπολης, δεν έφυγε ούτε μια στιγμή από εκεί, και για αυτό το λόγο θέλει μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας μέσα από το επάγγελμά του, τις γνωριμίες του και την ωριμότητα που έχει, να προσφέρει με τη δική του εμπειρία στην ανάδειξη καλών πρακτικών για τους συμπολίτες του σε όλο το Περιστέρι.

Για τον δήμαρχο Περιστερίου που έχει να επιδείξει τεράστιο έργο σε πολλούς τομείς, η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γιακουμή, αποτελεί προστιθέμενη αξία και η εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος θα συμβάλει ακόμη περισσότερο προς όφελος των Περιστεριωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα