Ο Σταύρος Σβήγκος “καρφώνει” τον Νίκο Αναδιώτη: “Είναι πολύ μακριά από μένα, αμαρτία είναι να αθωώνεται ένας βιαστής”

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο AtticaTV. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο καινούργιο τηλεοπτικό του βήμα μετά το τέλος της συμμετοχής του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», ενώ αφήνει αιχμές κατά της τοποθέτησης του Νίκου Αναδιώτη κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο αυτό ξεκίνημα, σε ένα κανάλι outider. Θα κάνουμε θεματικές από πρόσωπα που έχουν γράψει ιστορία στο ρεμπέτικο. Προσωπικά επέλεξα αυτή την εκπομπή και αυτό το κανάλι, γιατί μπόρεσα να πω ότι δεν θα είναι τίποτα στημένο

και να πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες», δηλώνει ο Σταύρος Σβήγκος.

«Αυτό που έκανα στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο δεν έχει καμία σχέση με το τωρινό. Εκείνο ήταν ένα στημένο παιχνίδι από τα ρούχα μου μέχρι τα πάντα. Πάντα είμαι ο εαυτός μου αλλά εκεί δεν είχα λόγο πάνω στο πρόγραμμα, ήταν ένα άλλο format, δεν το οργάνωνα εγώ. Δεν περνούσαν αυτά που έλεγα», τόνισε ο ηθοποιός στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

«Ας σκεφτεί ο καθένας αν εξυπηρετούν τα reality τους παίκτες ή αν απλώς τους ξεζουμίζουν και… πάμε γι’ άλλους», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

«Δεν θα κατέβαινα ποτέ υποψήφιος στις εκλογές, είναι αστεία πράγματατα. Είναι πολύ μακριά από μένα ο Νίκος Αναδιώτης και οι απόψεις του. Αμαρτία είναι να βιάζεται ένα 12χρονο παιδί και να αθωώνεται ο βιαστής. Αυτό γιατί δεν το λέει; Τι με νοιάζει τι κάνει ένας ομοφυλόφιλος;», απαντά ο Σταύρος Σβήγκος στις απόψεις και στην υποψηφιότητα του συναδέλφου του στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα