Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου – Τι στοιχεία έχει στα χέρια του το Ανθρωποκτονιών

Τρομάζουν και ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά και εντοπίστηκε νεκρή σε απόμερο σημείο της Χαλκιδικής, όπως έγινε γνωστό χθες (08/01).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η σορός της άτυχης 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη

εντοπίστηκε με μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Ωστόσο, ο σύντροφος της 41χρονης δεν έχει ομολογήσει και αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα πει κατά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, καθώς μέχρι πριν από λίγες ώρες αρνούνταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση και είναι σημαντικό ότι αυτός ήταν που έλεγε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, ενώ το κινητό του είχε μπει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της εγκύου στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Πώς εντόπισαν το πτώμα

Το άψυχο σώμα της 41χρονης Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Οι Αρχές που είχαν τις πληροφορίες για το συμβάν, βρέθηκαν στο σημείο που οι δύο άνδρες πέταξαν τη νεκρή Γεωργία, ώστε να κάνουν τις σχετικές έρευνες και να συλλέξουν το υλικό που θα παρουσιάσουν στον ύποπτο.

Ο δεύτερος φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύντροφος δολοφόνησε τη 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό.

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
41χρονης, Ανθρωποκτονιών,41chronis, anthropoktonion