Όλγα Πολίτη – Αλκιβιάδης Νουσηκύρου: Τα πρώην στελέχη της ΝΔ στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

Δύο στελέχη που προέρχονται τη Νέα Δημοκρατία θα έχει στα ψηφοδέλτιά του το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ενόψει των εθνικών εκλογών 2023.

Η Όλγα Πολίτη που υπήρξε γραμματέας του Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ, ξεκινάει την κούρσα των εκλογών από τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέας του τομέα τουρισμού για το ΠΑΣΟΚ.

Σε

ανάρτησή της στο Facebook, η Όλγα Πολίτη έγραψε σχετικά: «Είμαι μία νέα επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας. Διετέλεσα τομεάρχης Ναυτιλίας στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι Αντιδήμαρχος Παιδείας από τον Ιανουάριο του 2023 στον Δήμο – Βάρης – Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2019. Θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ».

Σε άλλη ανάρτησή της, σχετικά με την ανάληψη της θέσης, η Όλγα Πολίτη έγραψε: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Ανδρουλάκης, έκλεισε το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Κυκλάδες με το όνομά μου. Η κούρσα των εκλογών έχει ξεκινήσει και με βρίσκει πανέτοιμη, με εφόδια τη θέληση και την εμπειρία, να αναδείξουμε τις Κυκλάδες».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Secret, είχε δηλώσει για τον λόγο που άλλαξε παράταξή, πως την βρίσκει σύµφωνη η «ανάγκη της κοινωνίας για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας, με τη συµµετοχή νέων ανθρώπων, με φρέσκες ιδέες, που μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο µέλλον µε υπευθυνότητα και ασφάλεια, με καινοτόµες και εναλλακτικές δράσεις». «Στοίχημά που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δίνοντας βροντερό μήνυμα ανανέωσης µε τη γενιά των τριαντάρηδων, στην οποία ανήκω κι εγώ, κάτι στο οποίο η Νέα Δημοκρατία αυτήν τη στιγμή υστερεί», είχε συμπληρώσει.

Ακόμη, ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, ο οποίος διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Τζιτζικώστα θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλγα Πολίτη – Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ,olga politi – alkiviadis nousikyrou, pasok -kinal