Ολική επαναφορά της τρομοκρατίας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ μετά την έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας

Η ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη συναγερμό, μετά το χτύπημα που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03/02) με βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα και όπως έχει φανεί, δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν εμφανιστεί μέσα σε ενάμιση μήνα και σύμφωνα με το MEGA μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο οργανωτικό κέντρο στα δύο πρόσφατα χτυπήματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για άτομα αποφασισμένα, μιας και το τωρινό χτύπημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι

αστυνομικοί τώρα, αναλύουν το υλικό από τις κάμερες, για να βρουν λεπτομέρειες του χτυπήματος.

Όπως υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του το OPEN αυτά τα 6 χρόνια «σιωπής» της τρομοκρατίας που μεσολάβησαν μέχρι τα δύο νέα χτυπήματα που έγιναν το τελευταίο δίμηνο, ενδεχομένως να τα χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για να στρατολογήσουν νέα μέλη και κάπως έτσι, να μιλούν σήμερα στην Αντιτρομοκρατική για αναβίωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας, αν όχι για ολική επαναφορά της μέσα από τις νέες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μάλιστα, η οργάνωση που έκανε την τωρινή επίθεση, έκανε και μια επίδειξη πυγμής καθώς «χτύπησε» στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μια καλά φυλασσόμενη περιοχή, με έναν εκρηκτικό μηχανισμό από το παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο άτομα από την παλιά τρομοκρατία, να βρίσκονται πίσω από τις δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις και να χρησιμοποιηθεί καινούρια, «άφθαρτα» πρόσωπα ως εκτελεστικά όργανα.





Keywords
Τυχαία Θέματα