Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου – Υπέρ της εξόδου οι περισσότεροι – Άγνωστο το πότε

Με την φράση «είμαστε σε τροχιά εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ» ολοκληρώθηκε η μαραθώνια πανελλαδική συνδιάσκεψη της ομάδας «6 συν 6» που βρίσκεται δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου.

H συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών που τοποθετήθηκαν τάχθηκε υπέρ της άμεσης αποχώρησης, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί η τελική απόφαση.

Ζητούμενο παραμένει επίσης, το μονοπάτι που θα χαράξουν τα στελέχη εξερχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εάν θα αποχωρήσουν μαζικά ή κατά ομάδες, σε ποιο βάθος χρόνου και με ποια ιεραρχική κλιμάκωση.

Κοινή

διαπίστωση είναι πως «είναι αδύνατη η συμβίωση με τον Στέφανο Κασσελάκη», όπως τόνισαν στην τοποθέτησή τους τόσο ο Νάσος Ηλιόπουλος όσο και η Έφη Αχτσιόγλου, όμως επεσήμαναν πωςπρώτα θα πρέπει να απαντηθούν ερωτήματα για το τι θα γίνει στη συνέχεια, όταν θα βρεθούν εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση αποχώρηση ζήτησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος που τόνισε χαρακτηριστικά πως «η δυναμική που έχει δημιουργηθεί δείχνει πως η έξοδος είναι αναπόφευκτη. Δεν υπάρχουν οι ελάχιστοι όροι πολιτικών συγκλίσεων με τη σημερινή ηγεσία. Δεν έχει κανένα νόημα για περαιτέρω καθυστερήσεις».

Σημειωτέον ότι στην πανελλαδική συνδιάσκεψη μετείχαν πάνω από 1.000 άτομα και το γεγονός ότι διήρκεσε μέχρι αυτή την ώρα αποτυπώνει την κατάθεση μιας σειράς από προβληματισμούς εκ μέρους των μελών της τάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα