Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς

Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται στον Ολυμπιακό μετά την ταπεινωτική ήττα με 0-4 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης από τη Μακάμπι Χάιφα και τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρείται ουσιαστικά παρελθόν για τους ερυθρόλευκους, με τον Πορτογάλο τεχνικό που δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί να είναι παρών στη χθεσινή προπόνηση και να βρίσκεται σε διαδικασία συνεννόησης με τη Διοίκηση

για τον τρόπο λύσης του συμβολαίου που υπέγραψε πρόσφατα έως το 2024.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει επαφές για νέο προπονητή, με τον 39χρονο Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν (της Χάντερσφιλντ και πρώην συνεργάτης του Μπιέλσα στη Λιντς) να είναι ψηλά στη λίστα, αλλά υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, ακούστηκαν τα ονόματα του επίσης Ισπανού Καγιέχα (πρώην της Βιγιαρεάλ) και του Ιταλού ντε Τσέρμπι (πρώην της Σαχτάρ).

Ίσως όμως το όνομα του νέου τεχνικού να είναι και κάποια έκπληξη.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ δεν πήγε χθες στου Ρέντη για να μιλήσει στην ομάδα και είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά πέραν του προπονητή για να προκαλέσει την αντίδραση που απαιτείται ώστε να επιστρέψει η ομάδα άμεσα σε καλή εικόνα και αποτελέσματα.

Την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει ο πρώτος αγώνας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με στόχο του Ολυμπιακού να είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία στους ομίλους.

Φυσικά παράλληλα με το αγωνιστικό στραπάτσο υπάρχει και η απώλεια σε έσοδα, που και φέτος θα είναι μεγάλη λόγω της αποτυχίας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν τουλάχιστον να μειωθεί η ζημιά με τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν στον πάγκο από το πρώτο ματς με τους Σλοβάκους τον νέο προπονητή, αλλά και ενίσχυση από νέους ποδοσφαιριστές.

Αναμένεται να κλείσουν άμεσα δύο μεταγραφές (σίγουρα εξτρέμ και μάλλον χαφ), ενώ σήμερα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Χουάνγκ και του Λάιντνερ.

Την ίδια στιγμή αναμένονται και αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό με τα ονόματα των Τικίνιο, Μαντί Καμαρά, Βατσλίκ και Ρέαμτσιουκ  να ακούγονται έντονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα