Ολυμπιακός: Το κάζο που φέρνει στην… έξοδο τον Μαρτίνς!

Εφιάλτης, συντριβή, διασυρμός, κάζο, ταπείνωση.

Η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και ο καθένας μπορεί να περιγράψει όπως θέλει το χτεσινό βράδυ στο Φάληρο όπου ο Ολυμπιακός γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος Ισραηλινός που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ομάδα του θα ζήσει μια ιστορική νύχτα στον Πειραιά και ταυτόχρονα θα «υποχρεώσει» τον Ολυμπιακό

σε μια… νύχτα ντροπής μέσα στο σπίτι του.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο όπου ο Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα και υπέταξε θηρία όπως η Μάντσεστερ, η Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Μαρσέιγ, δέχτηκε 4 γκολ από την Μακάμπι. Μια καλή, πολύ καλή ομάδα, αλλά ως εκεί.

Αυτό που είδαν οι φίλοι του Ολυμπιακού είτε διά ζώσης, είτε από την τηλεόραση ήταν ένα σοκ χωρίς προηγούμενο. Προφανώς και πρώτος στο κάδρο των ευθυνών μπαίνει ο Πέδρο Μαρτίνς που… έβγαλε τα μάτια του με τις επιλογές που έκανε και κανείς πια δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά αν θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη μέρα.

Η ενδεκάδα που επέλεξε, άκρως φοβική, αλλά και οι αργοπωρημένες αλλαγές έβαλαν τη… σφραγίδα στον αποκλεισμό ντροπή. Προφανώς από κει και πέρα οι παίκτες που κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος σε καμία περίπτωση δεν τα κατάφεραν. Χωρίς ποιότητα, χωρίς δημιουργία, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα τόσο κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Η βραδιά-εφιάλτης άφησε τον Ολυμπιακό εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» ονειρεύονταν να συνεχίσουν φέτος. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα συνεχίσουν στο Europa League όπου θα αντιμετωπίσουν την Σλόβαν Μπρατισλάβας όμως η ζημιά είναι μεγάλη και οικονομική κι από θέμα πρεστίζ. Και σίγουρα η μέρα που ξημέρωσε σήμερα θα είναι δύσκολη και για τον σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για τον Πορτογάλο τεχνικό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μαρτίνς,olybiakos, martins