Ορεινή Κορινθία: Οι αναρτήσεις του «Παλαιοχριστιανού» με τα τόξα – Δήλωνε βοτανολόγος και έδινε συμβουλές για χόρτα

Τις τελευταίες ημέρες ο Μανώλης από την Ορεινή Κορινθία έχει γίνει γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα, λόγω της αυτοσχέδιας «κατοικίας» με τα λαγούμια που έφτιαξε για να στεγάσει την πολύτεκνη οικογένειά του.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει σελίδες στα Social Media εδώ και καιρό και εκεί ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο, με συμβουλές ακόμα και για το πώς μπορεί κάποιος να… μαζέψει χόρτα.

Πολύ πριν γίνει γνωστός για τα λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, ο πατέρας της οικογένειας ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες

μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, είχε το δικό του διαδικτυακό blog ενώ ασχολούταν και ανέβαζε υλικό και στο youtube.



Στις εικόνες που παρουσίασε το LiveNews, ο πατέρας της οικογένειας από την Ορεινή Κορινθία, φαίνεται να δίνει συμβουλές για το πώς να μαζέψουμε και να μαγειρέψουμε χόρτα. Σε άλλο βίντεο, έδειχνε στην κάμερα ένα «παράξενο πλάσμα».

Στη σελίδα του στο facebook, δηλώνει συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και πάνω απ΄όλα Oρθόδοξος Ρωμιός.

Ο ίδιος ανέβαζε φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν να κρατάει αυτοσχέδια τόξα,

Έκανε αναρτήσεις μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.

Ξεχωρίζει ένα βίντεο με στολή παραλλαγής στην Ικαρία το 2016… Τότε ήταν που δεν έκρυβε και την υποστήριξή του στη Χρυσή Αυγή. Τότε, ερχόταν σε καθημερινή επαφή με μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων. «Ζούμε πρωτόγονα όπως οι παλιοί» έγραφε σε ανάρτησή του. «Με τα χρόνια μας ξέχασαν οι άνθρωποι και τους ξεχάσαμε κι εμείς».



Keywords
Τυχαία Θέματα