Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τις νέες του φανέλες

Τις φανέλες που θα φοράει η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως και το νέο της βασικό χορηγό, παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το βράδυ της Δευτέρας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Δημήτρης Σαραβάκος και μέλη της διοίκησης.

Θυμίζουμε ότι η Stoximan

έφτασε σε συμφωνία με το “τριφύλλι” ώστε να είναι ο νέος μεγάλος χορηγός στη φανέλα της ομάδας για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν η “Robe di Kappa” είναι η εταιρία που θα ντύσει τον Παναθηναϊκό. Από τις νέες εμφανίσεις, ξεχωρίζει η πρώτη (πράσινη με δυο κάθετες λευκές ρίγες στο μπροστινό μέρος) αλλά και η τρίτη σκούρα μπλε, με λαχανί ρίγες.

Η βασική εμφάνιση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ύπαρξης του “Απόστολος Νικολαΐδης”, ενώ στις άσπρες ρίγες υπάρχουν με υδατογράφημα ονόματα ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη είναι άσπρη με μία οριζόντια πράσινη ρίγα στο στήθος, στην οποία διακρίνονται πολλά μικρά τριφύλλια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αφού καλωσόρισε τον νέο βασικό χορηγό των «πρασίνων», τη «Stoiximan» και τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Πάνο Κωνσταντόπουλο, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι μεγάλη χαρά μας η συνεργασία αυτή. Γιορτάζουμε φέτος τα 10 χρόνια Stoiximan και αυτή η συνεργασία έρχεται μετά από την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε επιτυχίες.

Για μας ο αθλητισμός και η στήριξη στην κοινωνία είναι μέρος του DNA μας. Θα έχουμε έντονες κοινωνικές δράσεις. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση και να πανηγυρίσουμε μαζί επιτυχίες την επόμενη τριετία».

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα