Παντρεύεται o Γιάννης Παπαμιχαήλ – Η αναγγελία του γάμου του

O Γιάννης Παπαμιχαήλ πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.



Ο 54χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα παντρευτεί την αγαπημένη του στον Πειραιά, ενώ όπως διαβάζουμε στην αναγγελία του γάμου τους, η σύντροφός του ονομάζεται Ελένη Κολτζή.

Η μέλλουσα σύζυγός του έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και ζει μόνιμα

στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ιδιαίτερη σχέση του με τη διάσημη μητέρα του

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Κόντρα δεν είχαμε. Ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος.

Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει δηλαδή γιατί δεν είχα γεννηθεί», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η κόντρα με τον πατέρα του, Δημήτρη 

Η διαθήκη του, με την οποία τον αποκλήρωνε, τον πλήγωσε βαθιά. «Άγγιξα την απόλυτη μοναξιά, ένιωσα την απόλυτη εγκατάλειψη…. Με διέλυσε, μη πήρε στον τάφο μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα