ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας ξέχασε να πει ότι η συζήτηση στο Ε.Κ γίνεται με πρωτοβουλία Ανδρουλάκη

Στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΡΕS), βρέθηκαν σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Tο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως υπογραμμίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «έσπευσε να ενημερώσει ότι το ζήτημα της υποχώρησης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα

εισάγεται την άλλη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ξέχασε όμως, να πει ότι ήταν «πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη».

Αναλυτικά ο Δημήτρης Μάντζος αναφέρει:

Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να ενημερώσει ότι το ζήτημα της υποχώρησης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα εισάγεται την άλλη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «ξέχασε» να αναφέρει ότι η ενέργεια αυτή έρχεται ύστερα από πρωτοβουλία του Ν. Ανδρουλάκη και των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Και ότι αυτή δεν είναι η πρώτη, αλλά η πολλοστή φορά, μετά τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο 2022, που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και η πολιτική του ομάδα ζητούν κάτι τέτοιο.

Προφανώς, δεν θέλησε ο κ. Τσίπρας, ούτε σήμερα, να διασκεδάσει το «ψεκασμένο» κομματικό αφήγημα ότι… ατονεί το ενδιαφέρον του Ν. Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ούτε, φυσικά, τις θεωρίες συνωμοσίας που διακινούν ο κ. Βαξεβάνης και οι επικοινωνιακοί βραχίονες του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα