Πάτρα 3 παιδιά-Λαμπρόπουλος: Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε να βρεθεί άλλη ουσία στην Τζωρτζίνα και όχι η κεταμίνη

Ο αστυνομικός συντάκτης των “Νέων” και του “Βήματος”, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου του στο Mega για την σημερινή παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη στο δικαστήριο.

“Το θέμα είναι ποια είναι η συνολικότερη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη, αν ήταν αδιάφορος προς την οικογένειά του, τι ερμηνείες και τι αναγωγές έκανε, εάν είχε παραπλανηθεί, εάν μετά από προτροπές της Πισπιρίγκου την υποβοηθούσε στο σχέδιο.

Το διαβιβαστικό της αστυνομίας ανέφερε πως ο Μάνος δεν ήταν παρών στα επεισόδια. Όταν έφευγε από το σπίτι ή το νοσοκομείο

συνέβαιναν τα επεισόδια. Στις αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό, οι τρεις άντρες δεν είχαν οποιοδήποτε ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν είχαν ιδέα για τους θανάτους, και ιδιαίτερα τις περιπτώσεις με σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου“, σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

“Ο Μάνος ήταν πεπεισμένος ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι όλα είναι κακοήθειες δημοσιογράφων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πεπεισμένη η κατηγορούμενη για την αθωότητα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία“, πρόσθεσε.

Όπως είπε στην συνέχεια, ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε να βρεθεί άλλη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και όχι η κεταμίνη.

“Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε να βρεθεί η ουσία φαινοβαρβιτάλη, η οποία είναι για την αντιμετώπιση των επιληπτικών κρίσεων και πράγματι είχε δοθεί από το νοσοκομείο αυτή η ουσία και η κατηγορούμενη είχε λάβει γνώση. Ήταν βέβαιοι ότι θα βρεθεί άλλη ουσία και εννοούσαν τη φαινοβαρβιτάλη. Η ουσία αυτή δεν είχε χορηγηθεί την τελευταία μέρα, και όταν άκουσαν την ουσία κεταμίνη ουσιαστικά επήλθε η ρήξη στο ζευγάρι“, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα –, Λαμπρόπουλους, Μάνος Δασκαλάκης, Τζωρτζίνα,patra –, labropoulous, manos daskalakis, tzortzina