Πάτρα 3 παιδιά-Ρουγκάλας: «Την ώρα της κηδείας της Τζωρτζίνας, χτυπούσε το tablet της» (VID)

Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας επιμένει ότι επίκειται επίσης η σύλληψη του πατέρα των κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη αλλά και της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας.

Στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, η σημερινή μέρα (04.04.2022) καθορίζεται από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου και το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας, προκειμένου

να εξεταστεί το tablet με το οποίο επέμενε η μητέρα της να ταφεί.

Ο Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας, αποκάλυψε πως πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας του είπε πως το tablet της, «χτυπούσε» και λάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα της κηδείας και της ταφής της, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως από αυτό μπορούν να ανασυρθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Ρουγκάλας είπε ακόμη πως κατά την δική του εκτίμηση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας και τους θανάτους τους.

Εμφανίστηκε σίγουρος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, αναφέροντας πως «η αίτηση διαζυγίου που κατατέθηκε νομίζω δεν θα “χρειαστεί”, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρίσκονται σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα, όπως θα φανεί εμπλοκή και της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, το λέω και ας μου κάνουν πάλι μήνυση, αυτή είναι η εκτίμηση μου, ότι θα προφυλακιστούν και αυτοί».

Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε για τη σπιτονοικοκυρά

Εν τω μεταξύ ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ξεκαθαρίζοντας πως τη γυναίκα αυτή, δεν τη πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα τη φύλαγε στις αρχές, μετά μπήκε μια άλλη γυναίκα. Άλλαξαν τρεις γυναίκες μέχρι να “φύγει” η σπιτονοικοκυρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν εκείνοι που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο την πρώτη φορά.

«Είχε πέσει και από τότε έκατσε στο κρεβάτι και ένα βράδυ ξαφνικά κόντευε να κάνει σηψαιμία. Είχε μια πληγή στο πόδι μεγάλη σε βάθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, την επαναφέραμε γιατί είχε χάσει τα λογικά της. Ήταν να της κόψουν το πόδι αν θυμάμαι καλά. Τη βγάλαμε από το νοσοκομείο, της πήραμε ορθοπεδικά κρεβάτια, τα πάντα», σημείωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα όσα έχουν ακουστεί περί κληρονομιάς που ενδέχεται να είχε η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και για τα ενοίκια που λέγεται ότι δεν πλήρωνε η οικογένεια.

«Η γυναίκα καταρχήν έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε ούτε τίποτα. Εμείς τής δίναμε τα ενοίκια κανονικά με αποδείξεις. Μπορεί να φανεί, υπάρχουν τα πάντα στις φορολογικές δηλώσεις. Δεν υπήρχε όφελος. Καταρχήν, γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που ούτε σου έχει γράψει το σπίτι;», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα