Πάτρα 3 παιδιά: Σαν σήμερα το 2021 εισήχθη η Τζωρτζίνα στο Νοσοκομείο-Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με το παιδί στο σπίτι της μητέρας της

Όπως είπε στην εκπομπή «Live News», στο MEGA o αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η Τζωρτζίνα την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν ήταν στο σπίτι της, αλλά σε οικογενειακό σπίτι από την πλευρά της μητέρας της, στον Αλισσό Αχαΐας.

Εκείνη την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, ήταν σε ένα δωμάτιο μόνη με

την κόρη της και επικαλέστηκε πως το παιδί είχε σπασμούς και μελανιά στο στόμα, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Οι γιατροί με τη σειρά τους αναφέρουν πως είχαν δει ένα φοβισμένο παιδί, το οποίο έλεγε πως κάτι έγινε όσο κοιμόταν.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως στο εν λόγω σπίτι υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα, ωστόσο την ώρα που φέρεται το παιδί να είχε τα συμπτώματα βρισκόταν μόνο του στο δωμάτιο με την 33χρονη μητέρα.

Ο αστυνομικός συντάκτης μίλησε με τον Μάνο Δασκαλάκη και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για τον θάνατο της Ίριδας και αν μίλησε εκείνη την ώρα με την Τζωρτζίνα. Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως η Τζωρτζίνα δεν είχε αντιληφθεί τον θάνατο της Ίριδας.

«Είδα την αδερφή μου στην κουζίνα», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζωρτζίνα, αναφερόμενη στη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί την αδερφή της προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη στο 6 μηνών μωρό.

Σκότωσε τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Μάνο; Έπρεπε να μείνει μαζί της στην Αθήνα

Την ίδια στιγμή, εξελίξεις σηματοδοτούν τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για την υπόθεση-«θρίλερ» με τα 3 νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη, με την 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και στα «ΝΕΑ», που έχει ασχοληθεί επισταμένως και ενδελεχώς με την υπόθεση με τα 3 νεκρά κοριτσάκια μέσα σε διάστημα 2,5 ετών, στην Πάτρα, αποκάλυψε το ενδεχόμενο κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, εφόσον ο θάνατος της Μαλένας αποδειχθεί δολοφονία.

Όπως είπε, λοιπόν, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, όταν εισήχθη η Μαλένα στο Νοσοκομείο, οι γιατροί επισήμαναν στην οικογένεια πως η περίπτωση της είναι ιάσιμη και ότι η λευχαιμία αναμένεται να αντιμετωπιστεί, επισημαίνοντάς τους-όμως- παράλληλα ότι θα έπρεπε να μείνουν 20-30 μέρες στο νοσοκομείο και πως μετά η Μαλένα θα έπρεπε να παραμείνει 7-8 μήνες σε ξενώνα, στην Αθήνα, για να παρακολουθείται από τους γιατρούς, με τη συνοδεία κάποιου από τους γονείς.

Αυτό το ζήτημα, σύμφωνα με όσα είπε ο Β. Λαμπρόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής 8ης Απριλίου, στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS, εξελίχθηκε σε πρόβλημα για το ζευγάρι και υπήρξαν προστριβές, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έπρεπε να μείνει με τη Μαλένα και ο Μάνος Δασκαλάκης να επιστρέψει στην Πάτρα, μακριά από την 33χρονη.

Μάλιστα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι-κατόπιν επικοινωνίας με τον Μάνο Δασκαλάκη- τού επιβεβαίωσε ότι υπήρξε μεγάλο ζήτημα για το αν θα είναι μαζί…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Σαν, 2021, Τζωρτζίνα, Νοσοκομείο-Η Ρούλα Πισπιρίγκου,patra 3, san, 2021, tzortzina, nosokomeio-i roula pispirigkou