Πάτρα: Πάνω από εννέα ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Οι επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθετε για πάνω από εννέα ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για την ημέρα του θανάτου της έξι μηνών Ίριδας.

Πιο συγκεκριμένα οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της ζήτησαν να περιγράψει λεπτομερώς και λεπτό προς λεπτό όσοα διαδραματίστηκαν εκείνη τη μέρα αλλά και να τους πει την ώρα που εντόπισε νεκρό το έξι μηνών βρέφος.

Παράλληλα της είπαν να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης

αλλά και το ΕΚΑΒ. Ακόμη η Δήμητρα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για τις εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσά τους.

Ενδεχόμενος πειθαρχικός έλεγχος στις ιατροδικαστές Μαλένας και Ίριδας

Πάτρα 3 παιδιά: Εξελίξεις –σε όλα τα επίπεδα- σηματοδότησε η ολοκλήρωση της επανεξέτασης από τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογρηά οι οποίοι κατέληξαν πως τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου, η Μαλένα και Ίριδα έφυγαν από εγκληματική ενέργεια.

Και αυτό διότι, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας να δώσει εντολή για πειθαρχικό έλεγχο τα επόμενα 24ωρα για τις δύο ιατροδικαστές που διενήργησαν τις πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις σε Μαλένα και Ίριδα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογρηάς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα κοριτσάκια δεν «έφυγαν» από παθολογικά αίτια αλλά ο θάνατος τους προήλθε από ασφυξία.

Ήδη από την αρχή του επανελέγχου των ιατροδικαστικών πορισμάτων ο υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν σε επικοινωνία με τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκο Καρακούκη, λέγοντας του να πράξει τα δέοντα.

Μάνος Δασκαλάκης: Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε τα τρία μας παιδιά» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για «βίαιο μηχανισμό θανάτου».

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά αλλά δεν αιφνιδιάστηκα», τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη στις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Δεν αμφισβητώ το πόρισμα» σημείωσε ο πατέρας των νεκρών παιδιών από την Πάτρα όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η εκπομπή του Mega LiveNews.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για την υπόθεση και το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια μέχρι να σχηματιστεί δικογραφία, παρά μόνο ότι θα δηλώσει ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Επί, ΓΑΔΑ, Δήμητρα Πισπιρίγκου,patra, epi, gada, dimitra pispirigkou