Παύλος Γερουλάνος: Επιστρέφει στη Βουλή και το ΠΑΣΟΚ αποκτά επάξια εκπροσώπηση στην Α΄ Αθηνών

Δυναμική επιστροφή στη Βουλή μετά από 11 χρόνια για τον πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο, που αναδείχθηκε καθαρά πρώτος σε ψήφους στην Α’ Αθηνών για το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας πίσω του τον- επί σειρά ετών βουλευτή- Κώστα Σκανδαλίδη.

Ο Παύλος Γερουλάνος στήριξε το ΠΑΣΟΚ

στα δύσκολα, χωρίς να «κυνηγήσει» θέσεις και αξιώματα, «έτρεξε» πολύ για την υποψηφιότητά του, γύρισε όλες τις γειτονιές της Αθήνας όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να πείσει τους Αθηναίους, πως στο πρόσωπό του θα βρουν έναν άνθρωπο με γνώση των προβλημάτων της πρωτεύουσας και εμπειρία στη διαχείριση και την διοίκηση.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος Γερουλάνος με την υποψηφιότητά του ήταν και ένας από τους λόγους της αύξησης των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ σε μια παραδοσιακά πολύ δύσκολη Εκλογική Περιφέρεια για το κόμμα.

Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τους πολιτικούς που μπορούν να αναλαμβάνουν την ευθύνη για το τι συμβαίνει στη χώρα σήμερα και να δουλέψουν για το αύριο της πατρίδας, κάτι το οποίο-άλλωστε- ήταν και το διακύβευμα της κάλπης.

Εξάλλου, ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του, πέρα από τα «ευχαριστώ», είπε τα εξής:

«Ο σκοπός μας, είναι πιο σημαντικός από ποτέ: Ο αγώνας για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων, που βιώνει αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία.

Ανισότητες σε πλούτο, εισόδημα και πρόσβαση στην εξουσία, που για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται να δούμε με όραμα το μέλλον.

Να δημιουργήσουμε μία ουσιαστική Δημοκρατία, όπου κάθε εξουσία θα λογοδοτεί στον πολίτη.

Να χτίσουμε μία οικονομία πατριωτική και αισιόδοξη, που θα βασίζεται στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και θα απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.

Να δουλέψουμε για ένα σύστημα Παιδείας το οποίο θα επενδύει σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διευρύνει τη μόρφωση και τους ορίζοντές του».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παύλος Γερουλάνος, Επιστρέφει, Βουλή, ΠΑΣΟΚ, Α΄ Αθηνών,pavlos geroulanos, epistrefei, vouli, pasok, a΄ athinon