Πειραιάς: Σοκαριστική μαρτυρία για τον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του – «Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας κατοίκου της περιοχής, σχετικά με τα όσα συνέβησαν σήμερα (16/04) το πρωί στο Πασαλιμάνι, όπου ένας 31χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του σε κατάρρευση κτηρίου στην οδό Νεωρίων.

Όπως κατέθεσε η κάτοικος στο protothema.gr, ο άτυχος αστυνομικός «πήδηξε από το κτήριο στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα που έπεφταν».

«Ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων

που έλεγαν “καλέστε την αστυνομία” αντιλήφθηκα τι συμβαίνει» σημείωσε σε πρώτο χρόνο η γυναίκα την περιγραφή της για όσα συνέβησαν στο Πασαλιμάνι.

Και πρόσθεσε ότι:

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ηταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες.

Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα.

Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα».

7 οι προσαγωγές – Το χρονικό

Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο νεκρός είναι 31 ετών, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για το άτομο που είχε εγκλωβιστεί σε φορτηγό από τα μπάζα που έπεσαν από την κατάρρευση.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προχώρησαν σε επτά προσαγωγές.

Στους προσαχθέντες βρίσκονται ο εργολάβος και εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι και στο οποίο εκτελούνταν εργασίες.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε ο άνδρας από το φορτηγό όχημα και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 16, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πειραιάς, Σοκαριστική, – Πήδηξε,peiraias, sokaristiki, – pidixe