Περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές, το μήνυμα του πρωθυπουργού

Στις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης που αποσκοπεί στη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην 30η «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο λιμάνι του Πειραιά με επίκεντρο «τη γαλάζια οικονομία».

«Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης παίζει έναν καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο με δράσεις όπως οι Ημέρες Καριέρας αλλά και μέσα από προγράμματα κατάρτισης και επανεκπαίδευσης, μέσα από τις σχολές μαθητείας της ΔΥΠΑ, έτσι ώστε να

μπορέσουμε να προσφέρουμε, κυρίως στους νέους συμπολίτες μας, περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και κυρίως πιο πολλές σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στα περίπτερα, συνομίλησε με εκπροσώπους των περισσότερων από 70 επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αναζητώντας προσωπικό για πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στους κλάδους της Ναυτιλίας και του Θαλάσσιου Τουρισμού αλλά και με ενδιαφερόμενους προς τους οποίους ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ για τις προσπάθειές σας, χρειαζόμαστε νέα παιδιά στον κλάδο. Πληρώνει και πολύ καλά η ναυτιλία».στη συνομιλί

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η ΝΔ ενόψει των ευρωεκλογών

Ο πρωθυπουργός αλλά και υπουργικά και κομματικά κλιμάκια βρίσκονται σε «πυρετό» περιοδειών επενδύοντας στην απευθείας επαφή με τους πολίτες.

Νέο µήνυµα ενόψει της ευρωκάλπης έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ∆ροσιά της Αττικής, όπου συνάντησε πολίτες, λίγο µετά την υψηλού συµβολισµού κοινή του εµφάνιση µε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυµο.

«Όσο πιο ισχυροί είμαστε, με τόσο μεγαλύτερη ορμή και αποφασιστικότητα θα υλοποιήσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα και θα τρέξουμε ακόμα περισσότερο για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της καθεμιάς και του καθενός. Όλα τα κόμματα με κάποιον τρόπο έχουν συνταχθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία με μία και μόνη ατζέντα, δεν υπάρχει άλλη ατζέντα: πώς θα αδυνατίσει η Νέα Δημοκρατία, πώς θα είναι λιγότερο ισχυρός ο Μητσοτάκης. Εμείς λοιπόν τους λέμε: σηκώνουμε αυτό το γάντι και στις εκλογές θα στείλουμε μήνυμα σταθερότητας, συνέπειας και συνέχειας.

Μήνυμα του κ. Μητσοτάκη η «αποδόμηση της ακροδεξιάς πολυκατοικίας λέγοντας όχι στο διχασμό».

«Να στήσουμε ένα ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη, λες και κάποιοι είναι περισσότερο χριστιανοί από κάποιους άλλους. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα, τα οποία διχάζουν τους Έλληνες, ειδικά σε μία συγκυρία που πρέπει, παρά τις διαφορές μας, να είμαστε όλοι ενωμένοι (..) Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά ούτε θα βριζόμαστε, ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές οι οποίες ταιριάζουν σε μία δημοκρατία», τόνισε.

Σταθερότητα ή περιπέτειες το δίλημμα που θέτει ο πρωθυπουργός ενόψει ευρωεκλογών κάνοντας λόγο για κρίσιμη αναμέτρηση και αναδεικνύοντας την ευρωπαϊκή ατζέντα:ΜεταναστευτικόΝέο Ταμείο ΑνάκαμψηςΆμυναΚοινή Αγροτική πολιτικήΔημογραφικόΟ πρωθυπουργός δίνει και εθνικά χαρακτηριστικά στην ευρωκάλπη ώστε να μην αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και να συνεχίσει η κυβέρνηση με την ίδια μεταρρυθμιστική ορμή.

———–
Απαντώντας στην κριτική Κασσελάκη κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμό και πρόσθετα αναφέρουν:  «Κάθε του συνέντευξη «κοστίζει» 10-15 δισ. παραπάνω για τους Έλληνες φορολογούμενους με βάση τις νέες παροχές που ανακοινώνει.
Έχει χάσει τον λογαριασμό, ξεπερνώντας ακόμα και τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε την Ευρώπη με τα γνωστά αποτελέσματα για όλους μας».

Πηγή: ertnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περισσότερες,perissoteres