Περιστέρι: Με 2 ονόματα και 3 ημερομηνίες γέννησης ο Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα

Προβληματισμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για τον 22χρονο Πακιστανό που ομολόγησε την δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Πακιστανός που είχε σχέση με την κοπέλα από το Περιστέρι, δεν είχε χαρτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για

ναρκωτικά.

Επομένως είχε γίνει γνωστός στις αρχές, δηλώνοντας όπως φαίνεται κάθε φορά διαφορετικό όνομα, αφού χωρίς χαρτιά δε μπορούσε να αποδειχτεί τίποτα.

Είχε δηλώσει λοιπόν 2 διαφορετικά ονόματα, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό που δήλωνε στην Νικολέτα είναι το πραγματικό του.

Ακόμη είχε δηλώσει 3 διαφορετικές ηλικίες. Στις 2 από αυτές είχε πει πως γεννήθηκε το 1999, και το 2001 αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Δευτέρα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Νικολέτας, η οποία έσβησε από τα χέρια του συντρόφου της, μόλις στα 17 της.

«Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει ‘φύγει’ …ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, μετά τη σύλληψη του συντρόφου της ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της.

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, παρακολούθησε την προσαγωγή του φερόμενου ως δολοφόνου του παιδιού του από την τηλεόραση. Τον είδε με σκυφτό κεφάλι να φτάνει στον εισαγγελέα, έμαθε ότι ομολόγησε το άγριο έγκλημά του. Δηλώνει ανακουφισμένος που τελικά οι αρχές τον εντόπισαν και έτσι δεν κατάφερε να ξεφύγει όπως σχεδίαζε, αλλά γρήγορα αυτή η ανακούφιση, πνίγεται από τον πόνο της απώλειας.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον 22χρονο, ο πατέρας της κοπέλας, Σίμος Καρολίδης, είπε, «τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;», ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα αδέλφια της Νικολέτας.

«Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη…μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…», είπε σχετικά.

«Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ» δήλωσε ο πατέρας της Νικολέττας για την οικογένεια που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα