Πέθανε η Μαρία Τσατσαρώνη – Η μεταφράστρια στις συνεντεύξεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό

Έφυγε από την ζωή η Μαρία Τσατσαρώνη, άλλοτε διερμηνέας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Συλλυπητήρια ανάρτηση για το θάνατο της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία εργάστηκε επί σειρά ετών ως μεταφράστρια του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, εξέδωσε στα social media η πράσινη ΚΑΕ.

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν στην ομάδα μας ως διερμηνέας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της”, ανέφερε το τριφύλλι στη σχετική ανάρτηση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν στην ομάδα μας ως διερμηνέας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. ️

Panathinaikos BC (@paobcgr) August 7, 2023

«Είναι «κύριος» με το «κ» κεφαλαίο. Πάνω απ’ όλα «κύριος»! Είναι εξαιρετικός, νομίζω ότι έχει μια νοοτροπία, μια φιλοσοφία ζωής, που σπανίζει στις μέρες μας.

Είναι πιο προσγειωμένος και πιο φιλοσοφημένος απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πίεση λόγω πρωταθλητισμού», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μαρία Τσατσαρώνη, η οποία μιλούσε 14 γλώσσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα