Πολάκης: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ, Περικλής Μαντάς.

Η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ήρθη με 260 ψήφους υπέρ, από συνολικά 263 ψήφους. Δυο βουλευτές ψήφισαν κατά ενώ ένας βουλευτής επέλεξε «παρών».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον κ. Μαντά, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει στοιχεία εις βάρος του ότι έχει off shore εταιρεία

στα νησιά Μάρσαλ.

Ο Παύλος Πολάκης, είπε ότι η άρση ασυλίας του έχει εξελιχθεί «σε θεσμό του ελληνικού κοινοβουλίου κατά την διάρκεια της εαρινής και μια φθινοπωρινής περιόδου», ενώ όπως είπε είναι η 8η φορά που ζητείται η άρση ασυλίας του.

Ακόμη, ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος προς τα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ σχολίασε ότι εφόσον η δικαιοσύνη τον δικαιώσει, τότε να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί από τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μαντάς.

Απαντώντας ο Θάνος Πλεύρης, εξαπέλυσε επίθεση προς τον κ. Πολάκη λέγοντας ότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν και μάλιστα ο ίδιος ήταν συνήγορος υπεράσπισης, ενώ αντιστρέφοντας το ερώτημα προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ρωτώντας αν τελικά δικαιωθεί ο Περικλής Μαντάς, «θα παραιτηθείτε κ. Πολάκη;».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης, Μαντάς – Πλεύρης, Μαντάς,polakis, mantas – plevris, mantas