Αλέξης Γεωργούλης: Στα μέσα του 2020 έγινε η καταγγελία κατά του Αλέξη Γεωργούλη – «Καταγράφηκε από ιατροδικαστή»

Αποκαλύψεις για το πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε η υπόθεση της καταγγελίας εναντίον του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση έδωσε στην δημοσιότητα η εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλέστηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπήρξε η καταγγελία στις αρχές του 2020, αλλά, δεν είχε προσδιοριστεί απόλυτα η ταυτότητα του θύτη.

Αυτό τελικά έγινε όταν το θύμα είδε τον Αλέξη Γεωργούλη στο πλαίσιο του #MeToo να παίρνει θέση.

Δείτε τα παρακάτω

βίντεο:



Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από την εξέταση που έγινε, καταγράφηκε η κακοποίηση και διαπιστώθηκαν και καταγράφηκαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.



Για το αν υπάρχει και άλλη καταγγελία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται πως το 2019 είχε κληθεί να εργαστεί μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη η οποία έκανε μια μαθητεία εκεί και αυτή φαίνεται να έχει παραπονεθεί ότι υπήρξε μια απόπειρα κακοποίησης από τον ευρωβουλευτή.

Ρωτήθηκε από στελέχη του ευρωκοινοβουλίου τι έχει συμβεί αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, ο συνεργάτης του κ. Γεωργούλη που είχε μεσολαβήσει για να δουλέψει εκεί η κοπέλα έχει επίσης αποχωρήσει από το πλευρό του.

Μιλώντας επίσης στο Live News η κα Ζέφη Δημαδάμα αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, υποστήριξε «γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σοβαρά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές αρχές κάνουν μια μεγάλη έρευνα με μεγάλη καθυστέρηση».

Επίσης, ανέφερε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες και πρόσθεσε ότι υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία η ίδια καταγγέλλει.



Keywords
Τυχαία Θέματα