Προγνωστικά Ισπανίας: Με το μυαλό στο Μόναχο

Παράξενη αυτή η αγωνιστική για την LaLiga, καθώς τέσσερα ζευγάρια επηρεάζονται άμεσα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δείτε εδώ τις αθλητικές μεταδόσεις σήμερα από την Ισπανική Λα Λίγκα και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου.

Αυτή όμως που έχει περισσότερο το νου της στην ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης είναι η Βιγιαρεάλ. Το 1-0 του πρώτου αγώνα και κυρίως η απόδοση της Μπάγερν την κάνουν να έχει πάνω από τις τυπικές ελπίδες. Και μάλλον αυτές θα σκέφτεται περισσότερο από τον αγώνα με την Αθλέτικ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές της και με

εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο απειλήθηκε ελάχιστα από τους Βαυαρούς. Μπόρεσε και προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό στην ουσιαστικά πρώτη επικίνδυνη κατάσταση που δημιούργησε, και στη συνέχεια πέτυχε την σχεδόν ιδεατή διαχείριση του αγώνα. Σε αυτό βέβαια την βοήθησε και η «απροθυμία» πολλών παικτών της Μπάγερν να ανεβάσουν στροφές.

Εντελώς διαφορετική αναμένεται να είναι η κατάσταση στο Μόναχο. Κάτι που προφανώς όλοι στην Βιγιαρεάλ έχουν στο μυαλό τους και δεν σκοπεύουν σήμερα να σπαταλήσουν ενέργεια πέραν της απαιτούμενης. Και φυσικά δεν πρόκειται να διακινδυνέψουν κάποιον τραυματισμό. Από την άλλη δεν θέλουν να δουν τη διαφορά από την Σοσιεδάδ να μεγαλώνει, αλλά οι προτεραιότητες είναι άλλες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τόρες και τραυματίας ο μπακ-χαφ Μορένο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Under 2.5 οι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκη επί της Έλτσε με 2-1 ήταν το τελευταίο της αποτέλεσμα. Από την αρχή του αγώνα ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία και δημιούργησε φάσεις, αλλά μπόρεσε να πετύχει το πρώτο της γκολ μετά την παρέλευση του ημιώρου(32’). Συνέχισε να είναι αυτή που έχει τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, αλλά όχι το γκολ. Πέτυχε το 2-0 στο 86ο λεπτό, αλλά φρόντισε να περάσει κάποια αγχώδη δευτερόλεπτα, δεχόμενη το γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Την χωρίζουν επτά βαθμοί από την έκτη Σοσιεδάδ και ένας από την σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην 7η θέση. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά καθώς οι Βάσκοι έχουν τρεις σερί ήττες μακριά από την έδρα τους. Τέσσερις αν συνυπολογιστεί και ο αγώνας με την Βαλένθια για το Κόπα Ντελ Ρέι. Σήμερα η συγκυρία τους δίνει μια χρυσή ευκαιρία για να σταματήσουν αυτό το σερί. Δεν έχει απουσίες η αποστολή της.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει τέσσερα N/G στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μετά το για πολλούς ανέλπιστο αποτέλεσμα απέναντι στην Μπάγερν την περασμένη Τετάρτη, η Βιγιαρεάλ προφανώς και έχει το μυαλό της αποκλειστικά και μόνο στην ρεβάνς του «Αλιάνζ Αρίνα».  Και αυτό προφανώς ανοίγει το πεδίο στους Βάσκους που εκτός των άλλων έχουν και καλή παράδοση στην έδρα της αντιπάλου τους.

Να κερδίσει η Αθλέτικ Μπιλμπάο (draw no bet).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Keywords
Τυχαία Θέματα