Πύργος – Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: Προσήχθησαν δυο νεαροί που επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου Θύμιου Μπουγά, στον Πύργο Ηλείας, καθώς νωρίς το βράδυ του Σαββάτου δυο νεαροί προσήχθησαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, οι δυο νεαροί φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά που παραμένει αγνοούμενος από τις 4 Μαΐου και μετά το επεισόδιο του ακραίου bullying.

Οι αρχές ταυτοποίησαν τους δυο νεαρούς από βίντεο, που έχουν στην κατοχή τους και δείχνει τη δράση

τους.

Στο εν λόγω βίντεο διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε, μετά από βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο στάλθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13/05 από τηλεθεατή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ομάδα νεαρών να παρενοχλεί και να εκφοβίζει τον Θύμιο, έξω από το σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου.

Ακόμη, σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός, πως ένας άνδρας, φαίνεται να έριχνε βεγγαλικά σε ευθεία βολή, στην αυλή του εν λόγω σπιτιού.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή με τεχνική επεξεργασία, θολώνοντας -για ευνόητους λόγους- τα πρόσωπα των νεαρών καθώς και τις πινακίδες των οχημάτων, αλλά και αλλοιώνοντας τις φωνές, ωστόσο οι αρχές, τα έχουν στην κατοχή τους «καθαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα