Ραγδαίες εξελίξεις για την Εύα Καϊλή – Καθαιρείται από αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

Δίχως τέλος οι εξελίξεις στο σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του Ευρωκοινοβουλίου και εμπλέκεται η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Σε μια νέα εξέλιξη, λοιπόν, στην υπόθεση η Εύα Καϊλή που ερευνάται για συμμετοχή σε

υπόθεση διαφθοράς με χρηματισμό από το Κατάρ, άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για να καθαραιθεί από αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου καθώς τής αφαιρέθηκαν όλες οι σχετικές αρμοδιότητες.

«Yπό το πρίσμα της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας, αποφάσισα να αναστείλω με άμεση ισχύ όλες τις εξουσίες, τα καθήκοντα και τις εργασίες που σας έχω αναθέσει υπό την ιδιότητά σας ως αντιπρόεδρος τους Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ανέφερε σχετικά η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα.

Την είδηση, εξάλλου, έκανε νωρίτερα γνωστή μέσω Twitter ο επίσης αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η @EP_President Ρομπέρτα Μέτσολα με απόφαση της, που μόλις μας κοινοποιήθηκε, αναστέλλει-με άμεση εφαρμογή-όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναθέσει στην Αντιπρόεδρο του @Europarl_EN Εύα #Καιλη. Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική καθαίρεση της από το Προεδρείο του ΕΚ.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 10, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγδαίες, Εύα Καϊλή – Καθαιρέθηκε, Ευρωκοινοβουλίου,ragdaies, eva kaili – kathairethike, evrokoinovouliou