«Ράγισαν» καρδιές στο «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Βουλίτσας στον Μηνά

Η Βούλα, έδειξε την αγάπη της στον Μηνά, παρόλο που έφυγε από τη ζωή στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» του Alpha. Τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό τραγούδι και τον σκέπασε.

Η αγαπημένη «Βουλίτσα» (Ελένη Κοκκίδου) με τον τρομερό της χαρακτήρα, δυστυχώς, αποχαιρέτησε το «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» του Alpha, καθώς στο σημερινό, τελευταίο επεισόδιο της σεζόν πνίγηκε όταν έτρωγε φαγητό με τον σύζυγό της, Μηνά (Αντώνης

Αντωνίου) και τον ξάδερφό της.

Στο σπίτι του «Μηνά», παρά τα χαρμόσυνα νέα που ακούστηκαν για την απόκτηση πτυχίου, το κλίμα είναι βαρύ με την ξαφνική απώλεια της εύθυμης Βούλας. «Η Βουλίτσα μου, μαζί με όλα τα άλλα, ήταν το φιλαράκι μου, το συντροφάκι μου» είπε εμφανώς συγκινημένος ο ηθοποιός για την απώλεια του έτερον ήμισύ του.

Έστω και «μεταφυσικά», η Βούλα φαίνεται πως δεν ξεχνάει τον αγαπημένο της σύζυγο και φίλο. Την ώρα, που πάει να ξαπλώσει για να ξεχαστεί λίγο από τις σκέψεις του, η Ελένη Κοκκίδου εμφανίζεται και τον αποχαιρετάει με ένα συγκινητικό τραγούδι.

Οι στιγμές είναι ιδιαίτερα συγκλονιστικές, όταν ο Μηνάς ακουμπάει το μαξιλάρι της συντρόφου, στο οποίο συνήθιζε να ξάπλωνε τις τελευταίες 10 σεζόν. «Είσαι του φως και αγκάλιασέ με» λέει η Βούλα στον Μηνά, προτού τον σκεπάσει. Ακόμα και σε αυτή τη στιγμή φάνηκε η αγάπη μεταξύ τους.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράγισαν, Μην Αρχίζεις, Μουρμούρα, Βουλίτσας, Μηνά,ragisan, min archizeis, mourmoura, voulitsas, mina