Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα συλληφθεί και συγγενής της αν αποδειχθεί έγκλημα ο θάνατος της Ίριδας

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο θάνατος της 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου του 2021 θα αποτελέσει κλειδί στις έρευνες καθώς, σε περίπτωση που αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια, θα σημάνει τσουνάμι εξελίξεων.

Σημειώνεται ότι το μοιραίο βράδυ του θανάτου του κοριτσιού, στο σπίτι της οικογένειας ήταν τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και στενή συγγενής της και συγκεκριμένα η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Αυτό λοιπόν σημαίνει

πως, σε περίπτωση που ο θάνατος αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια και η κατηγορούμενη τηρήσει την ίδια αποστασιοποιημένη στάση και την ίδια στάση τηρήσει και το συγγενικό της πρόσωπο, αστυνομικοί σημειώνουν πως θα ασκηθεί δίωξη από κοινού για ανθρωποκτονία, πράγμα που θα ασκήσει πίεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου αφού με την ίδια κατηγορία μπορεί να προφυλακιστεί και το συγγενικό της πρόσωπο, ήτοι η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, γνωστοί της άτυχης γυναίκας υποστηρίζουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι η ηλικιωμένη πέθανε μια μέρα πριν τον θάνατό της.

Όταν είδαν το πιστοποιητικό θανάτου μπήκαν σε υποψίες, ενώ, όπως έγινε γνωστό, τα τελευταία 24ωρα πριν η γυναίκα εισαχθεί στο νοσοκομείο και καταλήξει, η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πάει χυμούς και ροφήματα.

Μαυροειδάκος για σπιτονοικοκυρά: Θα δούμε πράγματα που θα μας ξενίσουν

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος «πέταξε βόμβα» στον «αέρα» της εκπομπής LIVE NEWS, στο MEGA.

Ειδικότερα, ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι η έρευνα της αστυνομίας έχει οδηγήσει και σε αποκαλύψεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και άφησε υπόνοιες για εξελίξεις στο ζήτημα:

«Θα υπάρχουν αποκαλύψεις και φαίνεται ότι ένα γαϊτανάκι τρόμου έχει ανοίξει και έχει ξεκινήσει. Θα δούμε καταστάσεις και πράγματα που να είστε σίγουροι ότι θα μας ξενίσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα