Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Η αποτυχία της Γερμανίας και το «πέρασε ή δεν πέρασε τη γραμμή»!

Το δεύτερο 45λεπτο στους αγώνες που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα το Γερμανία – Κόστα Ρίκα και το Ισπανία-Ιαπωνία… έκοψε την ανάσα στους ποδοσφαιρόφιλους όλου του πλανήτη.

Τα εισιτήρια πρόκρισης άλλαζαν συνεχώς χέρια, για ένα μικρό χρονικό διάστημα Ισπανία και Γερμανία ήταν… εκτός νυμφώνος και τελικά στο φινάλε τα «πάντσερ» την πάτησαν.

Οι Γερμανοί παρά την νίκη τους για 2ο σερί Μουντιάλ αποκλείονται από την φάση των ομίλων, αφού οι σούπερ καμικάζι από την Ιαπωνία

έκαναν πάλι το θαύμα τους νικώντας την… χαλαρή Ισπανία.

Με ένα γκολ που πάντως θα συζητιέται για χρόνια και μπαίνει στην λίστα με τα αμφιλεγόμενα. Βέβαια σε μια άλλη εποχή οι Γερμανοί θα μπορούσαν να μιλούν και για ποδοσφαιρικό «σκάνδαλο» όμως πλέον στην εποχή του VAR όλα έχουν λύση.

Το… μηχανάκι αποφάσισε πως έστω για χιλιοστά η μπάλα ακουμπούσε την τελική γραμμή οπότε και σωστά μέτρησε το «χρυσό» γκολ για τους Ιάπωνες και μοιραίο για τα «πάντσερ».

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Μιχάλης Τσαμπάς δικαιολογώντας τον τίτλο της εκπομπής «Να το δούμε στο VAR» συζητούν για την αποτυχία της Γερμανίας, σχολιάζουν το «πέρασε ή δεν πέρασε τη γραμμή» και αναλύουν τα ζευγάρια της φάσης των «16»!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς, Γερμανίας,sakellaropoulos – tsabas, germanias