Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Υπόκλιση για τη «μουντιαλική μαγεία» των Μπαπέ και Μπέλιγχαμ!

To κυρίως πιάτο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της φάσης των 16, σερβίρεται από το περασμένο Σάββατο και έως τώρα έχει επιβεβαιωθεί απόλυτα ο «νόμος των φαβορί» αφού κατά σειρά η Ολλανδία, η Αργεντινή, η Γαλλία και η Αγγλία δεν είχαν πρόβλημα να βρεθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με εξαίρεση την παρέα του Μέσι που στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με την Αυστραλία καρδιοχτύπησε και χρειάστηκε η μυθική επέμβαση του κίπερ Μαρτίνες στο

98’ για να μην πάει το ματς στην παράταση, κανένα άλλο αουτσάιντερ δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στους «μεγάλους αντιπάλους».

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και στην επόμενη τετράδα αγώνων με τις Βραζιλία, Κροατία, Ισπανία και Πορτογαλία να έχουν τον… πρώτο λόγο.

Η Κυριακή μας πρόσφερε μοναδικό θέαμα από τον αέρινο Μπαπέ που έφτασε τα 5 γκολ και κάνει πράγματα και θαύματα στο 2ο Μουντιάλ της καριέρας του, ενώ μόνο θαυμασμός επικρατεί και για τον 19χρονο Τζουντ Μπέλιγχαμ που οδηγεί με μοναδική μαεστρία την εθνική ομάδα της Αγγλίας και κάνει… κόσμο και κοσμάκη να μιλάει για την τεράστια κλάση του.

Δυο παίκτες που προφανώς θα μας απασχολήσουν για πολλά – πολλά χρόνια στο πάνω ποδοσφαιρικό ράφι!

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Μιχάλης Τσαμπάς δεν έχουν μείνει ασυγκίνητοι από τα κατορθώματά τους και μιλούν στο TheCaller Web Tv με θαυμασμό για την περίπτωσή τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα