Σάκκαρη: Νίκη επί της Κιρστέα και πρόκριση στον τρίτο γύρο του Σινσινάτι

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της -από τον 2ο γύρο- η Μαρία Σάκκαρη στο 1000άρι του Σινσινάτι αφού επιβλήθηκε με 2-1 σετ της Σοράνα Κιρστέα από την οποία είχε δύο ήττες σε δύο αναμετρήσεις στο παρελθόν, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Η παράδοση δεν ήταν θετική για την Ελληνίδα τενίστρια αφού σε δύο αναμετρήσεις με την Κιρστέα, στη Ντόχα το 2017 και στην Κωνσταντινούπολη το 2018, είχε γνωρίσει δύο ήττες. Και η αλήθεια είναι ότι

οι σκέψεις για 0/3 έγιναν λίγο πιο έντονες μετά το πολύ κακό πρώτο σετ, το οποίο η Σάκκαρη έχασε με 6-2. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν…

Εμφανώς βελτιωμένη στο δεύτερο σετ η Μαρία με 6-3 έκανε το 1-1 και από εκεί και πέρα όλα κρίθηκαν στο τρίτο, το οποίο ήταν… θρίλερ. Η Σάκκαρη βρέθηκε να χάνει με 5-4, κράτησε το σερβίς της για το 5-5 και στη συνέχεια κατάφερε να κάνει break και να περάσει μπροστά με 6-5.

Αυτό που έπρεπε να κάνει, επομένως, ήταν να κρατήσει το σερβίς της, να αποφύγει το break και όντως το απέφυγε, κάνοντας το 7-5 και παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση με 2-1 στα σετ.

Τα σετ: 2-6, 6-3, 7-5

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, Νίκη, Κιρστέα, Σινσινάτι,sakkari, niki, kirstea, sinsinati