Σασμός: Ο Αστέρης υποψιάζεται την Αργυρώ και όλα ανατρέπονται

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη αγαπημένη σειρά.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Η επιμονή του Αστέρη να κρατήσει την Αργυρώ και το παιδί μακριά από την οικογένειά του, την βάζει σε υποψίες. Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό. Εκείνος αποφασίζει να μάθει τι έχει συμβεί και διατηρεί τέτοιο μένος με την οικογένειά του.

Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν τον Λάζαρο. Η ενημέρωση της καπετάνισσας θα δημιουργήσει ένα σατανικό σχέδιο, σε συνεργασία με τη Βασιλική, με έναν και μόνο στόχο: την εξόντωση του φονιά του εγγονού της.

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

– Επεισόδιο 35

Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να περιμένει μέχρι να καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον Αστέρη για την απομάκρυνσή του από την οικογένειά του, αλλά του αποσπά μόνο μια υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος.

Ο Αντρέας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Καθώς ο Αντώνης υποβάλει την παραίτησή του, ο Γιώργος βλέπει τη Θοδώρα να επιστρέφει.

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα