Στέφανος Κασσελάκης: «Εκλέχθηκα για την ανθρωπιά μου και για να σπάσω αβγά» – Για την αποχώρηση των 11: Έχω καθαρή τη συνείδησή μου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης παραχωρεί συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha όπου θα αναφερθεί μεταξύ άλλων στα σχέδιά του για την επόμενη μέρα του κόμματος, την αντιπολιτευτική του στρατηγική καθώς και για την πρόκληση των Ευρωεκλογών.

«Εκλέχθηκα για την ανθρωπιά μου και για να σπάσω αβγά»: Με αυτή την ατάκα ξεκίνησε τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

ο Στέφανος Κασσελάκης

“Είμαι προσηλωμένος να ενώσω τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο που αυτή την στιγμή αισθάνεται αγχωμένος με ένα κόμμα που θα είναι ευρύ και αξιοκρατικό”, ανέφερε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ALPHA ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

“Το βασικό είναι παραμείνω Στέφανος για τον κόσμο γιατί εκλέχτηκα για να σπάσω αυγά”, είπε ακόμη ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε ότι “έχω αναλογιστεί το τι μεσολάβησε και οδήγησε στην διάσπαση. Ο γέγονε γέγονε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, ένα κόμμα που να είναι ανοικτό και αξιοκρατικό. Τα όργανα θα υπάρχουν και θα παράγουν πολιτική, αλλά οι οργανώσεις των μελών θα πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν σε ένα κόμμα που τους αφουγκράζεται».

Σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις είπε: “Υπάρχουν αποχωρήσεις υπάρχουν και εισροές και ο τόπος έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα είναι ανεξάρτητο και χωρίς χρέη στις τράπεζες. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο μέλλον θα το δείτε στην πράξη”.

Για την δήλωση Χαρίτση ότι “η αποχώρηση ήταν μονόδρομος” είπε ότι “την συνείδησή μου την έχω καθαρή, προσπάθησα να είμαι ενωτικός από την πρώτη μέρα. Οι ελπίδες και οι αγωνίες του προοδευτικού κόσμου θα εκφραστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ”. Για τα οικονομικά του κόμματος και τι παρέλαβε είπε ότι “είναι εσωτερικά ζητήματα, θα νοικοκυρέψουμε το κόμμα. Τα οικονομικά του κόμματος είναι καλύτερα από της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ”.

Για τις δημοσκοπήσεις είπε: “Περάσαμε μία διάσπαση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο χαμηλότερο σημείο, οι δημοσκοπήσεις το αντικατοπτρίζουν, έχουμε σχέδιο για την ανασυγκρότηση, θα το διαπιστώσει ο κόσμος”.

Παράλληλα τόνισε πως ««εκλέχθηκα για την ανθρωπιά μου και για να σπάσω αβγά». Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως τα κομματικά όργανα θα παράγουν πολιτική και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει αυτό που ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή ένα κόμμα των μελών.

Όπως τόνισε «η συνείδηση μου είναι καθαρή και πως το κόμμα έχει πρόγραμμα και θα φανεί στην πορεία. Θα φτιάξουμε ένα νέο μοντέλο κόμματος. Στην καρδιά του είναι ένα λαϊκό κόμμα. Τα οικονομικά του κόμματος είναι πολύ καλύτερα από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Εμείς δεν χρωστάμε 700 εκατομμύρια ευρώ σε κανένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Εκλέχθηκα, – Live, Alpha,stefanos kasselakis, eklechthika, – Live, Alpha