Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για το τρολ «Πεν Νταλαούρα» – Τι απαντάει ο λογαριασμός

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνεται ο πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης προκειμένου να καταθέσει όσα στοιχεία έχει ώστε να ταυτοποιηθούν τα τρολς του διαδικτύου που επιτίθενται εναντίον του και να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Να το πράξετε. Να φροντίσετε να φέρετε όμως κ τις αποδείξεις

που με συνδέουν με τον @syriza_gr , με τον @pavpol2222, ακόμη και τον ίδιο τον @atsipras. Ελπίζω να προσκομίσετε κ τις αποδείξεις των «πληρωμών» μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί» ήταν η απάντηση του τρολ «Πεν Νταλαούρα» στον Πάνο Σκουρλέτη μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τη διπλή επίθεση που δέχθηκε από τον συγκεκριμένο λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Το εν λόγω τρολ προκαλεί έτσι τον κ. Σκουρλέτη να φέρει αποδείξεις που συνδέουν τον λογαριασμό αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τις «αποδείξεις “πληρωμών” από το κόμμα» όπως έχει υπαινιχθεί ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να το πράξετε κ.Σκουρλέτη.Να φροντίσετε να φέρετε όμως κ τις αποδείξεις που με συνδέουν με τον @syriza_gr , με τον @pavpol2222, ακόμη και τον ίδιο τον @atsipras. Ελπίζω να προσκομίσετε κ τις αποδείξεις των «πληρωμών» μου από το κόμμα όπως έχετε υπαινιχθεί. https://t.co/OtGlhEENam

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) November 2, 2023

Νωρίτερα το τρολ «Πεν Νταλαούρα» είχε επιμείνει στη στοχοποίηση του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως ηθικού αυτούργου της επίθεσης σε βάρος του αλλά ενώ του απεύθυνε έμμεσες απειλές με τη φράση «Και τώρα οι δυο μας και πάλι τρελό αγόρι».

Μάλιστα, μιλούσε για απόπειρα φίμωσης λέγοντας πως «είμαστε όλοι μία γροθιά», κάνοντας παράλληλα λόγο για «κόμμα των losers με το σκυμμένο κεφάλι στον Σκαι» το οποίο «τελείωσε τη μέρα της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Πάνος Σκουρλέτης, Πεν Νταλαούρα –,dioxi ilektronikou egklimatos, panos skourletis, pen ntalaoura –