Στ.Κασσελάκης: Δε θα είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές – Τι είπε για τον στρατό, την «Καλλιόπη» και τον… «Κούλη»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τον σύζυγό του, τις ευρωεκλογές, αλλά και… την «Καλλιόπη» στον στρατό, στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, λίγο πριν μπει στο στρατόπεδο του πυροβολικού στη Θήβα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ερωτηθείς σχετικά, ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, προσθέτοντας ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς

του κόμματος, ενώ μίλησε και για την Πόπη Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, μια και είχε πάει στις ΗΠΑ για να συναντήσει την οικογένεια του.

Θα επιστρέψει ωστόσο και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.



Η «Καλλιόπη» και ο… «Κούλης»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ακόμη ότι δεν θα έχει πρόβλημα αν του αναθέσουν υπηρεσίες πχ. θαλαμοφύλακα, αλλά εάν τον ξεχωρίσουν και δεν τον αντιμετωπίσουν όπως τους άλλους νεοσύλλεκτους.

Αναφερόμενος στην περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στη στρατιωτική γλώσσα, και ερωτηθείς αν θα δεχόταν να την καθαρίσει, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη», να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω».

Ο Γιώργος Λιάγκας τού χάρισε και ένα μικρό τσαντάκι με χρήσιμα είδη «πρώτης ανάγκης» για κάθε νεοσύλλεκτο, το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μαζί του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώρου Λιάγκα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μένει σε θάλαμο με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, ηλικίας όλοι τους άνω των 25 ετών, έχει ήδη κάνει υπηρεσία θαλαμοφύλακα και για τις ώρες εκτός εκπαίδευσης, του έχει διατεθεί ένα γραφείο αξιωματικού, στο οποίο φιλοξενείται προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια να ενημερώνεται για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα